14 hotelet më interesante në botë

Të dihet saktësisht numri i hoteleve anembanë botës është krejtësisht e pamundur, por edhe të dihet numri i saktë i hoteleve më interesante është gjithashtu e pamundur. Por duke i hulumtuar mediumet dhe platformat të cilat janë të fokusurara në fushën e turizmit dhe udhëtimeve, lehtë mund të gjinden hotelet të cilat kanë fituar epitetin si ‘Hotelet më Interesante’ – e me siguri se përveç ndërtimit dhe stilit të tyre ambienti që i rrethon ka pasur një rol të rëndësishëm në këto vlerësime. Por, një gjë është e sigurtë disa nga hotelet në këtë listë do t’ju krijojnë dëshirën që të jetoni gjithmonë në to. /lajmi.net

14. Shtëpia në drunj ‘Kingston’ Afrikë e Jugut

coolest-hotels-2015-wcth17

13. Hoteli ‘Attrap Reves’ Francë

coolest-hotels-2015-wcth16

12. Hoteli aeroplan, Kosta Rika

coolest-hotels-2015-wcth21

coolest-hotels-2015-wcth22

11. Hoteli ‘Zandam Inntel’ Amsterdam, Holandë

coolest-hotels-2015-wcth15

10. Hoteli ‘Shtëpia mikrokub në drunj’  Suedi

coolest-hotels-2015-wcth14

 

9. Hoteli Karavan, Berlin Gjermani

coolest-hotels-2015-wcth18

8. Hoteli ‘Sferat me shpirt të lirë’ Kanada

coolest-hotels-2015-wcth12

7. Hoteli i Ogjaqeve, Turqi

coolest-hotels-2015-wcth11

coolest-hotels-2015-wcth23

6. Hoteli i Gjirafave, Kenia

coolest-hotels-2015-wcth10

coolest-hotels-2015-wcth09

5. Hoteli i shkëmbit Aschif, Zvicër

coolest-hotels-2015-wcth08

4. Hoteli Kakslauttanen, Finlandë

coolest-hotels-2015-wcth06

coolest-hotels-2015-wcth07

3. Hoteli me dysheme xhami, Bali – Indonezi

coolest-hotels-2015-wcth05

2. Hoteli ‘Fushat e çajit’ Sri Lankë

 

coolest-hotels-2015-wcth04

1. Hoteli që noton, Zanzibar Tanzani

coolest-hotels-2015-wcth01

coolest-hotels-2015-wcth02

coolest-hotels-2015-wcth03

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial