Amsterdam, 3 dite, 199€

Amsterdam, 3 dite, 199€

 

Datat e nisjes për 2 netë qëndrimi:

25 Tetor    
287eur/p
30 Tetor    290eur/p

1   Nëntor 261eur/p
8   Nëntor 
307eur/p
13 Nëntor 269eur/p
15 Nëntor 
251eur/p
20 Nëntor 
199eur/p
22 Nëntor 
199eur/p


Datat e nisjes për 3 netë qëndrimi:

27 Tetor    495eur/p
3   Nëntor 359eur/p
10 Nëntor 
399eur/p
17 Nëntor 352eur/p
24 Nëntor 375eur/p

Në cmim përfshihet:
– fluturimi direkt vajtje-ardhje nga Tirana
– akomodimi ne hotelet  me 3* si  Hotel Prinsen 3*, Hotel Delta 3*, Floris 3*
– mëngjeset për çdo ditë qëndrimi


SHENIM
: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Ne disa raste, edhe nese rezervoni 4 jave para, mund te mos gjejme te njejten oferte, por agjentet tane do ju asistojne per te gjetur oferten me te mire. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires. Perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat kane periudha kane kosto me te larte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara.

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. Po ashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj si psh:

  1. Vizite me guide me autobus ne fshatin karakteristik Volendam, Vizite ne Mullinjte e Eres “Zaanse Schans”,  vizite ne nje nga fabrikat  te nallaneve karakteristike dhe ndalese ne nje nga fabrikat e djathrave – 55 €/Person
  2. Vizite ne muzeun e personazheve me dyll, Madame Tussauds. Bilete e cila shmang rradhen atje duke ju dhene prioritet – 26 €/Person
  3. Vizite ne te gjitha pikat kryesore te Amsterdam dhe rrethinave , e planifikuar per 1 -2 dite – 35 €/Person
  4. Bilete per ne muzeun e Van Ghogut e cila shmang rradhen e krijuar ne muze, duke ju bere te hyni me pare – 22 €/Person

Paketa mund te behet me nisje edhe nga Shkupi, fluturim direkt, destinacion qe here pas here ka cmime me te favorshme se nga Tirana

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial