Krishtlindjet ne Resort Arxhena, 23 Dhjetor, 3 Ditë €110

Hotel Arxhena ndodhet ne Brod, Dragash (afer Prizrenit) 

– Hotel Arxhena 4* – 2 netë – €110 për person në dhomë dyshe. 
Në pagesë përfshihen:
1. Transporti vajtje ardhje
2. Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi;
3. Mëngjeset dhe darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
4. Darka speciale e Krishtlindjeve;
5. Sauna dhe Jacuzzi;
6. Parking

– Cmimet per femijet:
Femijet deri ne 3 vjec jane falas
Femijet 3-8 vjec 55 euro/person
Femijet 8-12 vjec 85 euro/person
Femijet mbi 12 vjec paguajne cmim te plote.

  • Per rezervim, mund te paguani 30% te shumes tani, ndersa pagesen e plote deri 5 dite para nisjes.
  • Rezervimet nuk anullohen nese nuk ka bore ne keto data, dhe agjensia nuk mban pergjegjesi per kushtet e motit.
  • Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.
  • Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj.
Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial