Bianca Resort & SPA 5* – Kolashin

Fundjava 2 nete – 3 dite. (e vlefshme deri me 20.12)
(Me poshte gjeni paketat per Krishtlindje, Viti i Ri dhe cmimet e Janarit)
Cmimi 85 €/person

Paketa perfshin: 

 

 • 2 nete ne dhome standarte ose superiore
 • Mengjes dhe darke tek restorant  Chives
 • Check in i heret dhe check out i vone ne baze te disponibilitetit.
 • Perdorim i lire i pishines, Hamam, fitness dhe sauna
 • Free WI FI
 • Free parking

Te tjera:

 • Nuk perfshihet taksa vendase 1.3 € personi/ne dite  dhe 0.5 € per femije/ne dite.
 • Femijet nga 0-2.99 vjec  falas
 • Femijet nga 3 vjec -11.99 vjec paguajne 20€ per femije/ne nate  (akomoduar ne krevat shtese ose ne krevat me prinderit, ne varesi te disponibilitetit)

**************************************************
Paketa e Krishtlindjeve
Cmimi: 177 €/person per 2 nete, 223€ per 3 nete

Paketa perfshin: 

 • 2 nete ne dhome standarte ose superiore
 • Mengjes dhe darke tek restorant  Chives
 • Darkat festive dhe atmosfere festive ne datat 24 & 25 Dhjetor 2017
 • Shishe vere gjate darkave festive.
 • Perdorim i lire i pishines, Hamam, fitness dhe sauna
 • Free WI FI
 • Free parking

Te tjera:

 • Nuk perfshihet taksa vendase 1.3 € personi/ne dite  dhe 0.5 € per femije/ne dite.
 • Femijet nga 0-2.99 vjec  falas
 • Femijet nga 3 vjec -11.99 vjec paguajne 30€ per femije per 2 nete (akomoduar ne krevat me prinderit), 45€ ne krevat ekstra. 40€ per femije per 3 nete akomoduar ne krevat me prinderit, 58€ ne krevat ekstra.

*******************************************************
Paketa e Vitit te Ri 2018
Cmimi: 495 €/person per 3 nete

Paketa perfshin:

 • Paketa perfshin mengjes edhe darke.
 • Darka & Dreka festive ne 31.12. & 01.01.
 • Muzike dhe argetim nga 31.12. Petar Mitić & Katarina Živković and  01.01. Dejan Matić & Ivana Selakov
 • Perdorim i lire i pishines, sauna, banjo Turke dhe fitness
 • Falas WI- FI, parkim

Te tjera:

 • Nuk perfshihet taksa vendase 1.3 € personi/ne dite  dhe 0.5 € per femije/ne dite.
 • Femijet nga 0-6.99 vjec  falas
 • Femijet 7 – 11.99 vjec ne krevat ekstra 24 euro.

*****************************************************************
Cmimet per 03 – 12/01/2018
Dhoma Standarte – 85 euro per person/per nate
Dhoma Superiore – 95 euro per person/ per nate
Dhoma Executive – 105 euro per person/ per nate

Cmimet per 13/01 – 12/03/2018

Nga e Djela ne te Enjte:
Dhoma Standarte – 60 euro per person/per nate
Dhoma Superiore – 70 euro per person/ per nate
Dhoma Executive – 80 euro per person/ per nate

Cmimet per 13/01 – 12/03/2018

Fundjavat:
Dhoma Standarte – 75 euro per person/per nate
Dhoma Superiore – 88 euro per person/ per nate
Dhoma Executive – 98 euro per person/ per nate

Ne cmim perfshihen:
– Mengjesi dhe Darka
– Perdorim i lire i pishines, sauna, banjo Turke dhe fitness.
– Parkim i lire
– Wi – Fi pa pagese

Te tjera:

 • Nuk perfshihet taksa vendase 1.3 € personi/ne dite  dhe 0.5 € per femije/ne dite.
 • Femijet nga 0 – 2.99 vjec  falas / baby cot pa pagese
 • Femijet 3 – 11.99 vjec ne krevat ekstra 20 euro/ per femije/ per nate
 • Krevati ekstra mundesohet vetem ne dhomat Superiore ose Executive.
 • Shtesa per dreken per te rritur 10 euro/vakti, per femijet (3-11.99 vjec) 6 euro/vakti.

 

Informacion per dhomat e Bianca Resort: 

Dhoma Standarte: krevat cift – lejon akomodimin deri 2 persona te rritur + 1 femije 8 vjec (krevat me prinderit)
Dhoma Superior: krevat cift ose 2 krevate teke – lejon akomodim deri ne 3 te rritur ose 2 te rritur + 1 femije deri ne 12 vjec (krevat ekstra)
Dhoma Executive: krevat cift + krevat tek – lejon akomodim deri ne 3 te rritur ose 2 te rritur + 1 femije deri ne 12 vjec (krevat ekstra)
Junior Suite: krevat cift + krevat tek – lejon akomodim deri ne 3 te rritur ose 2 te rritur + 2 femije deri ne 12 vjec (krevat ekstra)

 

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial