Bileta Avioni

Per kerkesen tuaj dhe per destinacione dhe datat qe nuk jane ne kete liste, na dergoni email ne bileta@kalemitravel.com ose kontaktoni ne nr. +355698885656 ose na dergoni mesazh ne FACEBOOK.

SHENIM: Na vizitoni shpesh, pasi lista me poshte ndryshon sipas ofertave qe ne kemi ne muaj te caktuar!

Super Oferta per fluturime #NENTOR#DHJETOR❗️
Data te caktuara & vende te limituara / 044 31 9999
Tirane  Milano €63
Tirane  Bergamo €63
Tirane  Bolonia €63
Tirane  Ancona €63
Tirane  Cuneo €69 (Nga 9 Dhjetori)
Tirane  Pisa €63
Tirane  Verona €63
Tirane  Venecia €69
Tirane  Firence €63
Tirane  Rome €75
Tirane  Genova €75
Tirane  Torino €75
Tirane  Perugia €75
Tirane  Rimini €75
Tirane  Pescara €80
Tirane  Treviso €85

Tirane  Budapest €40
Tirane  Amsterdam €49 (22 Nentor)
Tirane  Londer €80 (19,20,23 Dhjetor)
•••••••••◍••••••••••••◍•••••••••••◍••••••••••◍
Oher 💜 Basel €35
Shkup 💜 Bruksel €35
Shkup 💜 Paris €35
Shkup 💜 Barcelone €35
Shkup 💜 Berlin €35
Shkup 💜 Dortmund €35
Shkup 💜 Frankfurt Hahn €40
Shkup 💜 Hamburg €35
Shkup 💜 Hannover €35
Shkup 💜 Nuremberg €35
Shkup 💜 Eindhoven €55
Shkup 💜 Bratislava(Vienna) €35
Shkup 💜 Koln/Bonn €40
Shkup 💜 Copenhagen €40
Shkup 💜 Malmo €40
Shkup 💜 Stockholm €40
Shkup 💜 Goteborg €40
Shkup 💜 Oslo €40
Shkup 💜 Friedrichshafen €30
Shkup 💜 Malta €35
Shkup 💜 Vaxjo €40
•••••••••◍••••••••••••◍•••••••••••◍••••••••••◍
Prishtine ⚜️ Londer €55
Prishtine ⚜️ Berlin €60 (Nga 26 Nentori)
Prishtine ⚜️ Basel €60 (nga 13 Dhjetori)
Prishtine ⚜️ Gjeneve €60 (Nga 6 Dhjetori)

 Oferta per Festat e Fundvitit 
Prishtine 🎁 Dusseldorf 🎁 Prishtine €150
Prishtine 🎁 Shtuttgart 🎁 Prishtine €130
Prishtine 🎁Munich 🎁 Prishtine €130
•••••••••◍••••••••••••◍•••••••••••◍••••••••••◍
Podgorice  Milano €20
Podgorice  Stockholm €30
Podgorice  Memmingen/Munich €30
Podgorice  Bruksel €40
Podgorice  Londer €40 (Dhjetor)
Podgorice  Berlin €45

👉 PERFSHIHEN :
1- Bileta Vetëm Vajtje
2- Të gjitha taksat
3- Cante Dore
4- Data te caktuara

#Kalemi_Travel, oferta më pare kalon nga ne.

🎀 Kontakt:
 +35544319999
 bileta@kalemitravel.com ose na dergoni një mesazh në Facebook
📫 Adresa: Pranë sheshit “Willson”, në kat të 2-të, mbi kafe “ Mulliri i Vjeter