Budapest, 4 dite, 69€

KUJDES: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires. Perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat kete periudha kane kosto me te larte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara.

Cmimet me poshte jane momentale dhe referenciale. Mund te ndodhe qe keto cmime te ndryshojne per keto data, por agjentet tane mund t’ju gjejne te njejtin cmim per data te tjera. Rezervoni sa me pare, qe perfitoni keto cmime:


Budapest, 4 dite, 69€

Datat e nisjeve dhe cmimet perkatese:

KUJDES: Cmimet me poshte jane referenciale dhe momentale. Cmimet rriten me shitjen e biletave. Kontaktoni me agjentet tane per t’ju gjetur oferten me te pershtatshme!

————-Nisje nga Tirana————-

6 Janar 129 €/person
13 Janar 113 €/person
20 Janar 90 €/person
3 Shkurt 90 €/person
10 Shkurt 90 €/person
17 Shkurt – 120 €/person

24 shkurt   100€/person

3 mars        105€/person
10 mars      130€/person
17 mars      130€/person
24 mars      130€/person

————-Nisje nga Podgorica————-

16 Dhjetor 115 €/person
6 Janar 109 €/person
13 Janar 69 €/person
20 Janar 69 €/person
27 Janar 69 €/person
3 Shkurt 79 €/person

10 shkurt   91€/person
17 shkurt   95€/person
24 shkurt   95€/person

3 mars       93€/person
16 mars 
    95€/person

————–Nisje nga Prishtina————-

15 Dhjetor 175 €/person
5 Janar 159 €/person
12 Janar 69 €/person
26 Janar 69 €/person
2 Shkurt 69 €/person

9       shkurt  89€/person
16     shkurt  89€/person
23     shkurt  89€/person

2        mars    89€/person
18      mars    89€/person

Per data te tjera na kontaktoni!

Ne cmim perfshihet:

– Fluturimi me avion vajtje – ardhje me nisje nga Tirana, Podgorica ose Prishtina me 10 kg cante dore.
– Akomodimi ne hotel per 3 nete ne  Triple M hotel 3* ose te ngjashem me mengjes.

 

SHENIM: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni sa me shpejt, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Ne disa raste, mund te mos gjejme te njejten oferte, por agjentet tane do ju asistojne per te gjetur oferten me te mire.

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. Po ashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj (kundrejt nje kostoje ekstra).

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial