Kopenhagen, 4 dite, 255€

KUJDES: Cmimet me poshte jane referenciale dhe momentale. Cmimet rriten me shitjen e biletave. Kontaktoni me agjentet tane per t’ju gjetur oferten me te pershtatshme!

 

Datat e nisjes:

3 nëntor          333eur/p
10 nëntor        257eur/p
17 nëntor        255eur/p
24 nëntor        255eur/p
1 dhjetor         275eur/p
8 dhjetor         289eur/p
15 dhjetor       293eur/p

Në çmim përfshihet:
– fluturimi direkt vajtje-ardhje nga Shkupi
– akomodimi në hotele me 3* në qendër të qytetit.
– mëngjeset për çdo ditë qëndrimi

 

SHENIM: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires. Perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat kete periudha kane kosto me te larte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara. Kalemi Travel bashkepunon me dhjetra hotele ne Copenhagen.