Korfuz, 3 ditë, €79 (all inclusive)

 

Per paketat ne Korfuz 4 dhe 5 ditore klikoni KETU!

Nisja më 1, 8, 15 dhe 22 Shtator

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 22.00 të nje nate më parë dhe udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz në orën 10.00. Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë: All Inclusive në Hotel. Pasdite, Vizitë me Guidë në qytetin e Korfuzit.

Dita e Tretë : Nisja nga Korfuzi me traget dhe nëpërmjet Igumenicës për në Tiranë. Mbrritja në Shqipëri.

Në pagesë përfshihen:

-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus dhe traget.
-Akomodimi në Hotelet si me poshte
-All Inclusive për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Vizitë me Shoqërues Shqiptar ne qytetin e Korfuzit..
1 Shtator Tarifa »
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart € 99.00
Hotel Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart € 129.00
Hotel Alexandros 4* Dhomë Standart € 134.00
8 Shtator Tarifa »
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart € 89.00
Hotel Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart € 119.00
Hotel Alexandros 4* Dhomë Standart € 124.00
15 Shtator Tarifa »
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart € 89.00
Hotel Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart € 119.00
Hotel Alexandros 4* Dhomë Standart € 124.00
22 Shtator Tarifa »
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart € 79.00
Hotel Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart € 109.00
Hotel Alexandros 4* Dhomë Standart € 114.00
Udhëtime të tjera
Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial