Holiday Island Resort and Spa 4* (Paketa ne kete hotel kushton 2159€/Person mengjes e darke ose 2325€/Person me te treja vaktet

Paradise Island Resort & The Heaven at Paradise Island Resort 5* (Paketa ne kete hotel kushton 2371€/Person mengjes e darke ose 2537€/Person me te treja vaktet)

Ne cmim perfshihet:

– Fluturimi me avion vajtje ardhje

– Transfertat aeroport hotel dhe anasjelltas

– Akomodimi ne Hotel me sherbim perkates te secilit hotel (vaktet varen nga hoteli qe zgjidhni)

 

SHENIM: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4-6 jave jave para nisjes, qe te kapni cmime te lira. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires. Ne datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit  biletat duhet te rezervohen edhe shume kohe me parpara se 4 jave pasi kane kosto me te larte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara. Kalemi Travel bashkepunon me dhjetra hotele ne Maldive. Hotelet ne kete faqe jane vetem disa prej tyre per t’ju orientuar rreth cmimeve, te cilat nuk jane fikse gjithmone pasi mund te levizin ne varesi te periudhes se kerkuar.