Milano 4 dite, 179€

KUJDES: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires. Perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat kete periudha kane kosto me te larte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara.

Cmimet me poshte jane momentale dhe referenciale. Mund te ndodhe qe keto cmime te ndryshojne per keto data, por agjentet tane mund t’ju gjejne te njejtin cmim per data te tjera. Rezervoni sa me pare, qe perfitoni keto cmime:

Me nisje nga Tirana

Cmimet fillojne nga 179€/person. Kontaktoni me agjentet tane per datat qe ju interesojne.

Në çmim përfshihet:
– fluturimi direkt vajtje-ardhje me nga 10 kg cante dore
– akomodimi në hotele me tre yje në qendër të qytetit
– mëngjeset

 

Me nisje nga Podgorica: 

14  Janar       185eur/p
15  Janar       
185eur/p
23  Janar       222eur/p

2    Shkurt     
215eur/p
5    Shkurt     227eur/p
12  Shkurt     245eur/p
16  Shkurt     215eur/p
19  Shkurt     225eur/p

 

Në çmim përfshihet:
– fluturimi direkt vajtje-ardhje me nga 10 kg cante dore
– akomodimi në hotele me tre yje në qendër të qytetit
– mëngjeset

 

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. Po ashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj si psh:

– Vizite ne te gjitha atraksionet kryesore te qytetit – 30€/person
– Tur ne Liqenin e Komos dhe xhiro me varke – 87€/person
– Bileta e hyrjes dhe transferta per ne San Siro dhe Muzeun e stadiumit – 65€/person
– Bileta e hyrjen ne Muzeun e Duomo dhe hyrja ne taracen e katedrales – 20€/person
– Bileta e hyrjen ne Muzeun per te vizituar vepren “Darka e Fundit” – 25€/person

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial