Udhetime me guide per Krishtlindje & Vitin e Ri

Udhetime me transport te organizuar per Krishtlindje dhe Vitin e Ri
(Me poshte  PROGRAMET E VITIT TE RI dhe NISJET 1 & 2 JANAR) .

Klikoni ne destinacionin e preferuar per programin dhe detajet.

Krishtlindet ne bore:

– Kolashin, 24 Dhjetor, 2 dite, €55
– Mavrove,
23 Dhjetor, 3 dite 130€ hotel Bistra 4* 
– Mavrove,
23, 24 Dhjetor, 2 dite, €39
 Resort Arxhena, Brod – Kosove, 23 Dhjetor, 3 dite, 110€
– Bitola, 24 Dhjetor, 2 ditë, 55€
– Boge (Rugove) 24 Dhjetor, 2 dite €60 Hotel 5*
– Brezovice & Prevalle, 24 Dhjetor, 2 dite, €45
– Bansko, 22 Dhjetorr, 4 dite, 130€

Krishtlindet me autobus:

– Meteora – Kalabaka – Janine, 24 Dhjetor 2 Ditë, €55
– Budva-Ulqin-Kotor, 24 Dhjetor , 2 dite 55€ (hotel me pishine)
– Dubrovnik 23 Dhjetor, 3 ditë, €89 
– Sarajeve – Mostar – Medjugorje 23 Dhjetor, 3 ditë, €99
– Beograd 23 Dhjetor, 3 ditë, €109 (me mengjes + darke)
– Selanik 23 Dhjetor, 3 ditë, €99, Hotel 4*
– Sofje 23 Dhjetor, 3 ditë, €99
–  Vjenë – Budapest – Beograd, 23 Dhjetor, 5 dite, €199
– Prage, 23 Dhjetor, 7 dite, €239
– Paris, 23 Dhjetor, 7 dite, €349


Krishtlindjet me avion:

– Paris dhe Disneyland, 23 Dhjetor, 4 dite, 429 euro
– Vjenë,
23 Dhjetor 4 Ditë 369€


VITI I RI me autobus:

– Mavrove-Struge, 31 Dhjetor 3 dite, €165
– Sarajeve dhe Bjelasnica, 30 Dhjetor 4 dite 179€
– Beograd dhe Sarajevë, 4 Ditë €139 
– Ulqin, 3 Ditë €109
– Selanik, 3 Ditë €66
– Budva, 3 Ditë €143
– Mavrovë, 3 Ditë €109
– Strugë, 2 Ditë €45, 3 Ditë €69
– Sofje dhe Plovdiv, 4 Ditë €139
– Stamboll-Selanik-Sofje, 5 dite, 189€
– Halkidiki, 2 Ditë €69
– Resort Arxhena, 3 Ditë €159
– Manastir – Bitola, 3 Ditë €129
– Dubrovnik, 3 Ditë €245
– Rivierë Olimpike, 3 Ditë €89
Bansko, 4 Dite, 250 €

VITI I RI me avion:

– Paris, 4 Ditë €499
– Dubai, 6 Ditë €949
– Dubai, 8 Ditë €999
– Budapest, 4 Ditë €379
– Vjenë dhe Pragë, 6 Ditë €499
– Antalya, 5 Ditë €446
Stamboll, 4 dite, 269€

NISJET 1 & 2 JANAR

– Dubrovnik 1 Janar, 3 ditë, €99
– Zhabjak,
1 Janar, 3 dite, €109
– Meteora dhe Metsovo
2 Janar, 2 dite, €55
– Mavrove
2 Janar 2 dite, €39
 Brezovice & Prevalle,
1 & 2 Janar, 2 dite, €45
– Bitola,
2 Janar, 2 ditë, 55€
– Boge (Rugove)
1 & 2 Janar, 2 dite €60 Hotel 5*
– Kolashin,
2 Janar, 2 dite, €55

 

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial