Hotel Radika 5* – Mavrove

Cmimet e Hotel Radika 5*– Mavrove

Paketa e Krishtlindjeve

Paketa eshte e vlefshme vetem per 3 nete per periudhen 22 – 27 Dhjetor

 • Dhome dyshe superiore – 220 euro per person
 • Junior suite – 275 euro per person
 • Apartament & Duplex – 275 euro per person

Ne pakete perfshihen:
–  3 nete me mengjes dhe me darke si edhe darka Festive e Krishtlindjeve me muzike live ne daten 24 Dhjetor
– Darka festive e dates 24 Dhjetor perfshin ushqim dhe pije (birre, vere, raki, pije freskuese, uje)
– Femijet 0 – 3.99 vjrc te shoqeruar nga prinderit jane pa pagese
– Femijet 4 – 14.99 vjec paguajne 99 euro / per femije /per 3 nete qendrim me mengjes dhe me darke
– I rrituri i trete ne dhome paguan 180 euro per person akomodim me mengjes dhe me darke per tre nete
– Perdorimi i qendres SPA (Sauna, Banjo turke, pishine, Jacuzzi, Palester)
– Futboll/tennis tavoline/bilardo
– Kend lojrash per femijet
– Televizor Digital IP/TV me 81 kanale
– Parking
– Pije mikpritese me mberritjen tuaj ne hotel
– Transport i lire per tek qendra e skive Zare Lazarevski

*****************************************************

Paketa e Vitit te Ri

Paketa eshte e vlefshme vetem per 3 nete per periudhen 29 Dhjetor 2017 – 3 Janar 2018

 • Dhome teke superiore – 489 euro
 • Dhome dyshe superiore – 329 euro per person
 • Junior suite – 359 euro per person
 • Apartament & Duplex – 389 euro per person

Ne pakete perfshihen:
–  3 nete me mengjes dhe me darke si edhe darka Festive e Vitit te Ri me muzike live ne daten 31 Dhjetor, 1 & 2 Janar
– Darka festive e dates 31 Dhjetor perfshin ushqim dhe pije (birre, vere, raki, pije freskuese, uje)
– Femijet 0 – 3.99 vjrc te shoqeruar nga prinderit jane pa pagese
– Femijet 4 – 14.99 vjec paguajne 150 euro / per femije /per 3 nete qendrim me mengjes dhe me darke
– I rrituri i trete ne dhome paguan 260 euro per person akomodim me mengjes dhe me darke per tre nete
– Perdorimi i qendres SPA (Sauna, Banjo turke, pishine, Jacuzzi, Palester)
– Futboll/tennis tavoline/bilardo
– Kend lojrash per femijet
– Televizor Digital IP/TV me 81 kanale
– Parking
– Pije mikpritese me mberritjen tuaj ne hotel
– Transport i lire per tek qendra e skive Zare Lazarevski

*****************************************************
Paketat e dimrit 

 

Periudha  3-7 Janar

 • Dhome dyshe superiore – 69 euro per person/ per nate me mengjes
 • Suite – 79 euro per person / per nate me mengjes
 • Apartament & Duplex – 89 euro per person /per nate me mengjes

Femijet 0 – 3.99 vjec akomoduar me prinderit jane pa pagese.
Femijet 4 – 14.99 vjec akomoduar me prinderit paguajne 30 euro per femije /per nate
Personi i trete i rritur ne dhome paguan 44 euro per nate.

Periudha 7 Janar – 1 Prill 2018

 • Dhome dyshe superiore – 49 euro per person/ per nate me mengjes
 • Suite – 59 euro per person / per nate me mengjes
 • Apartament & Duplex – 69 euro per person /per nate me mengjes

Femijet 0 – 3.99 vjec akomoduar me prinderit jane pa pagese.
Femijet 4 – 14.99 vjec akomoduar me prinderit paguajne 20 euro per femije /per nate
Personi i trete i rritur ne dhome paguan 35 euro per nate.

Perfshihen:

 • Akomodimi me mengjes
 • Pishine e brendshme,  jakuzzi
 • Perdorim i ambienteve SPA(Sauna,Pishina private)
 • Taksa
 • Futboll/tennis tavoline/bilardo
 • Kend lojrash per femijet
 • Televizor Digital IP/TV me 81 kanale
 • Parking
 • Wireless

Shtese per Vaktet:
Dreka– 19 Euro/person
Darka– 19 Euro/person

Shenim: Ne dhomat “superior” dhe “junior suit” mund te vendoset vetem 1 krevat ekstra, ndersa ne “apartament” mund te vendosen edhe 2 krevate ekstra.

Te dhenat per dhomat:
Dhoma superiore – Maksimumi 3 persona – (krevat dopio dhe tek)
Junior Suite – Maksimumi 3 persona – (krevat dopio dhe tek)
Apartamenti – Maksimumi 4 persona – (krevat dopio dhe 2 krevate tek)
Apartament Presidencial – Maksimumi 4 persona – (krevat dopio dhe 2 krevate tek)

 

 

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial