Rome 4 dite, 199€

KUJDES: Cmimet me poshte jane referenciale dhe momentale. Cmimet rriten me shitjen e biletave. Kontaktoni me agjentet tane per t’ju gjetur oferten me te pershtatshme!

4 dite ne Rome duke filluar nga 199€

Datat e nisjes për 2 netë qëndrimi:

3   Nëntor 199eur/p
10 Nëntor 
199eur/p
17 Nëntor 199eur/p
8   Dhjetor 199eur/p
15 Dhjetor 
199eur/p

Datat e nisjes për 3 netë qëndrimi:

21 Tetor    295eur/p
24 Tetor    299eur/p
27 Tetor    292eur/p

1   Nëntor 265eur/p
3   Nëntor 219eur/p
5   Nëntor 215eur/p

10 Nëntor 
215eur/p
12 Nëntor 215eur/p
12 Nëntor 
215eur/p
16 Nëntor 227eur/p
23 Nëntor 227eur/p
27 Nëntor 227eur/p

1 Dhjetor   215eur/p
4 Dhjetor   227eur/p
5 Dhjetor   227eur/p
8 Dhjetor   215eur/p
10Dhjetor  215eur/p
15Dhjetor  215eur/p

Në cmim përfshihet:
– fluturimi direkt vajtje-arrdhje nga Tirana me nga 10 kg cantë dore
– akomodimi në hotele si Gabriella 3* apo San Remo 3* në qendër të qytetit
– mëngjeset për të gjitha ditët

SHENIM: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires Perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat keto periudha kane kosto me te larte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara. Kalemi Travel bashkepunon me qindra hotele ne Rome. Hotelet ne kete faqe jane vetem disa prej tyre. Nese deshironi hotele te tjere, kontaktoni me agjentet tane.

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. Po ashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj si psh:

– Bileta e hyrjes ne Colosseum 29€/person
– Tur me guide vendase i Colosseum, Roman Forum & Ancient Rome 55€/person
– Vizite ne te gjitha atraksionet kryesore te qytetit 35€/person
– Tur me guide vendase i Muzeut te Vatikanit, Sistine Chapel & St. Peter’s 50€/person
– Tur 1 ditor per te vizituar rrenojat e Pompeii dhe Napoli 145€/person (transport + guide + dreke)

 

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial