Romë, Firence, 26 Nentor, 4 ditë, €429

Dita e Parë: Nisja nga Tirana me avion për në Pisa. Nisja më 16.50. Mbërritja në Pisa më 18.35. Transferta me autobus komod për në Pisa, Vizitë e shkurtër në Pisa. Vazhdon udhëtimi për në Firence. Mbrritja në Firence. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita e Dytë:  Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit te Firences dhe monumenteve kryesore të tij. Vizitohet Piazza Della Signora, shëtitje në Sheshin D’Uomo, Sheshi San Lorenzo, Muzeu Davide, Sheshi San Maria Novella, San Trinita, Ponte Vecchio dhe Pallati Piti. Nisja në ora 13.00 për në Romë. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra për ushqim dhe kafe. Mbërritja në Romë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë në Romë.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Paradite vizitë panoramike e qytetit dhe monumeneteve kryesore të Romës si: Piazza Del Popolo, Via Del Corso, Fontana Di Trevi, Pantheon, Piazza Venezia, Piazza Di Spanja, Piazza Navona dhe Koloseum. Pasdite e lire. Fjetje ne hotel ne Rome.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Vizite ne Vatikan ku vizitohet dhe Muzeu i Vatikanit , Sheshi San Pietro dhe Kështjella e San Angelo. Transfertë për në aeroportin e Romës.  Fluturimi për në Shqipëri. Nisja në orën 19.00. Mbrritja në Tiranë në 20.30.

Me Shume Detaje: Në pagesën 429 Euro përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobuz.
3. Akomodim në hotel.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Taksat perkatese ne qytetin e Firences dhe te Romes, rreth 5 euro per person/ne dite.
KUJDES: AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT QE KHEHEN NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME OSE PER ESPULS, DHE PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
Vetëm ideja se 60 për qind e pasurive materiale të shpallura nga UNESCO “trashëgimi e njerëzimit” gjendet në Itali dhe 60 për qind e kësaj trashëgimie italiane të marrë në mbrojtje nga UNESCO për nderim të kulturës njerëzore gjendet në Firence është e mjaftueshme për të nxitur dëshirën njerëzore për një vizitë.
Të ecësh në rrugët e qendrës, të provosh një kafe ose një briosh, shijet dhe aromat e lokaleve, duke përfshirë këtu edhe mijëra turistë, që bërtasin, kjo është Roma. Nuk u ndala në Piazza di Spagna, në shkallët e saj,  ajo është një vend, ku ju mund të shihni turma të lëvizin në të gjitha drejtimet.  Mund të ndjeni gëzim për të qenë i pranishëm dhe të shijoni rrezet e diellit, ulur në shkallët e këtij sheshi. Njerëzit e Romës janë shumë miqësore, të gjallë, sanguin, ata kanë një mënyrë për të bërë shumë atmosferë dhe janë gjithmonë të gatshëm për shaka në çdo situatë. Në qoftë se, ju jeni në Romë dhe nuk keni buzëqeshje në fytyrën tuaj, atëherë ju duhet të ndryshoni qytet.