Stamboll me avion 19 Tetor, 4 dite, €229 (4 Vendet e fundit)

INFORMACION I RENDESISHEM: Të nderuar klientë, nëse jeni të pajisur dhe shfrytëzoni Pasaportën e Republikës së Shqipërisë për udhëtimin tuaj në Turqi, dokumenti juaj i udhëtimit duhet të ketë vlefshmëri të paktën 6 (gjashtë) muaj nga data e kthimit.► 249€/person akomodimi ne hotel 4* me mengjes

Datat e tjera te nisjes:
► 19 Tetor

Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll ne oren 17.00. Mbërritja në ne ora 19:55.  Transferta nga aeroporti në hotel, sistemimi ne Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizite tek Xhamia Blu, Bazilika e famshme Shën Sofias(hyrja 12 euro), ne Aquariumin e Stambollit(hyrja 15 euro). Ne fund kohe e lire per shopping ne  Kapali Carsi (Grand bazaar). Darka ne hotel. Opsionale, me pagesë 15 euro shtesë, mbrëmje ne Harem me një pije te perfshirë, muzike, show.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Sarajet e Topkapise (hyrja opsionale me pagese ekstra 12 Euro), vizite ne sheshin Taksim dhe me pas drejtohemi per në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për tre orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Me pas vizite ne ndertesen me te larte ne Turqi, Istanbul Sapphire, 54 katshe, dhe stimulim 5D me helikopter mbi qyetetin e Stambollit (hyrja pagese ekstra 15 euro).

Dita e Katërt: 
Mëngjesi në Hotel.
Kthimi eshte ne oren 09.35. Mbërritja në aeroportin e Rinasit.

Në pagesë përfshihen:
– Bileta e avionit vajtje – ardhje.
– Akomodimi në hotel me 4 yje në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit
– Mëngjeset ne hotelin 4 yje.-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit
-Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport
-Një lundrim me anije në Bosfor 2.5 – 3 orë për të parë Europën e dhe Azinë.

Ne pagese nuk perfshihet:
– Te gjitha atraksionet qe ne program jane shenuar me pagese extra
– Cdo gje qe nuk eshe permendur ne rubriken “perfshihet”
.
.
Femijet:
0-2 vjec paguan 40 euro.
2-12 vjec, nese akomodohet ne dhome me 2 te rritur, perfiton 30 euro zbritje
mbi 12 vjec paguajne si i rritur
.
*personi “tek”, ne dhome 2-she, paguan 320 euro.
KUJDES: AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT QE KHEHEN NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME OSE PER ESPULS, DHE PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
Udhëtime të tjera