Stamboll, 3 dite, 119€

Stamboll duke filluar nga 119 €/Person.

KUJDES: Cmimet me poshte jane momentale dhe referenciale dhe rriten me shitjen e biletave. Ju sugjerojme te rezervoni sa me pare (te pakten 4 jave para nisjes) per te perfituar nga keto cmime. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten qe ju intereson. Cmimet me poshte jane per person dhe perfshijne avion + hotel 3* me mengjes.
 Nese deshironi udhetim me guide klikoni KETU!

Datat e nisjes për 3 ditë te plota qëndrimi
(nisja heret ne mengjes, kthimi ne darke vone):

1 Nëntor – 129 euro/person
8 Nëntor – 135 euro/person
15 Nëntor – 124 euro/person
17 Nëntor – 134 euro/person
29 Nëntor – 127 euro/person

1 Dhjetor – 127 euro/person
6 Dhjetor – 132 euro/person
8 Dhjetor – 127 euro/person
13 Dhjetor – 119 euro/person
15 Dhjetor – 127 euro/person
20 Dhjetor – 132 euro/person
22 Dhjetor – 127 euro/person
27 Dhjetor – 134 euro/person

Datat e nisjes për 4 ditë te plota qëndrimi:

4 Nëntor – 144 euro/person
6 Nëntor – 139 euro/person
11 Nëntor – 144 euro/person
13 Nëntor – 134 euro/person
20 Nëntor – 141 euro/person

2 Dhjetor – 141 euro/person
4 Dhjetor – 136 euro/person
9 Dhjetor – 129 euro/person
11 Dhjetor – 136 euro/person
16 Dhjetor – 136 euro/person
18 Dhjetor – 136 euro/person


Ne cmim perfshihet:
– fluturimi direkt vajtje-arrdhje me nga 10 kg cante dore nga Tirana
– akomodimi ne hotele me 3* ne qender te qytetit, per 3 nete qendrimi.
– mengjeset per te gjitha ditet e qendrimit


SHENIM
: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Ne disa raste, edhe nese rezervoni 4 jave para, mund te mos gjejme te njejten oferte, por agjentet tane do ju asistojne per te gjetur oferten me te mire. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires. Perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat kane periudha kane kosto me te larte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara. Kalemi Travel bashkepunon me dhjetra hotele ne Stamboll. Hotelet ne kete faqe jane vetem disa prej tyre.

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. Po ashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj si psh:

  1. Vizite ne akuariumin e Stambollit, hurje ne kinema 5D dhe ndalese ne Aqua Florya Shopping Center  – 40 €/Person
  2.  Rreth 2 ore SHOW duke ju marre nga hoteli dhe ju sjelle serisht per te shijuar mbremje tradicionale turke me dervishe – 47 €/Person
  3. Vizite ne te gjitha pikat kryesore te Stambollit planifikuar nga 1-2 dite – 35 €/Person

 

 

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial