Stokholm, 4 dite, 189€

KUJDES: Cmimet me poshte jane referenciale dhe momentale. Cmimet rriten me shitjen e biletave. Kontaktoni me agjentet tane per t’ju gjetur oferten me te pershtatshme!

Datat e nisjes:

5 nëntor          275eur/p
12 nëntor        210eur/p
19 nëntor        195eur/p
26 nëntor        189eur/p
3 dhjetor         189eur/p
10 dhjetor       189eur/p
17 dhjetor       218eur/p
24 dhjetor       219eur/p

Në çmim përfshihet:
– fluturimi direkt vajtje-ardhje nga Shkupi
– akomodimi në hotele me 3* në qendër të qytetit.
– mëngjeset për çdo ditë qëndrimi

SHENIM: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires, perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat kete periudha kane kosto me te larte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara.