Udhetimet per Shen Valentin

UDHETIMET PER SHEN VALENTIN (me poshte gjeni udhetimet me avion dhe autobus)
Per udhetimet individuale (avion + hotel), pa guide, klikoni KETU!


  • Udhetimet per ski (klikoni ne programin e deshiruar per detajet)

► Kolashin ose Brezovice, 14 Shkurt (udhetim 1 ditor) €12
► Mavrove, 14 Shkurt, 2 dite, €39
► Kolashin, 14 Shkurt, 2 dite, €55
► Meteora dhe Metsovo, 14 Shkurt, 2 dite, €55
► Brezovice & Prevalle, 14 Shkurt, 2 dite, €45
► Boge (Rugove), 14 Shkurt, 2 dite €60 Hotel 5*
► Bitola, cdo te Shtune, 2 ditë, 55€ (hotel me pishine)
► Zhabjak, 14 Shkurt, 3 dite, €109
► Kolashin, 3 ditë, €99 (fjetje ne Kolashin)
► Mavrove, 3 dite, 99€ (fjetje ne Mavrove)


  • Udhetimet me autobus (klikoni ne programin e deshiruar per detajet)

► Budva – Ulqin – Kotor, 14 Shkurt, 2 dite 55€
► Dubrovnik 14, 16 Shkurt, 3 ditë, €89
► Sofje, 14, 16 Shkurt 3 ditë, €99
► Sarajeve – Mostar – Medjugorje, 14, 16 Shkurt, 3 ditë, €99
► Beograd 14, 16 Shkurt, 3 ditë, €109 (mengjes + darke)
► Selanik 14, 16 Shkurt , 3 ditë, €99
► Stamboll – Selanik – Sofje, 14 Shkurt, 5 ditë €159
► Bukuresht, 14 Shkurt, 5 dite, €199
► Vjenë – Budapest – Beograd, 14 Shkurt, 5 dite, €199
 Pragë, 13 Shkurt, 7 Ditë €239


  • Udhetimet me avion (klikoni ne programin e deshiruar per detajet)

Paris dhe Disneyland, 13 Shkurt, 5 dite, €429
► Barcelone, 11 Shkurt, 4 dite, €399
► Stamboll 14 Shkurt, 3 dite, 209€ 
Prage, 13 Shkurt, 5 Ditë €349
► Venecia – Verona, 12 Shkurt, 4 dite, €345
► Vjenë, 10 Shkurt, 4 Ditë €339
► Romë, 14 Shkurt, 3 ditë, €349
► Dubai dhe Abu Dhabi, 10 Shkurt, 6 dite, 599€

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial