Verona 4 dite, 169€

KUJDES: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires. Perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat kete periudha kane kosto me te larte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara.

Cmimet me poshte jane momentale dhe referenciale. Mund te ndodhe qe keto cmime te ndryshojne per keto data, por agjentet tane mund t’ju gjejne te njejtin cmim per data te tjera. Rezervoni sa me pare, qe perfitoni keto cmime:

Datat e nisjes:

11 janar   179eur/person
15 janar   179eur/person
22 janar   179eur/person
25 janar   169eur/person
29 janar   183eur/person

2 shkurt   186eur/person
8 shkurt   181eur/person
19 shkurt 185eur/person
23 shkurt 179eur/person

Në çmim përfshihet:
– fluturimi direkt vajtje-ardhje nga Tirana me nga 8 kg cantë dore
– akomodimi ne hotele Maxim 4*
– mëngjeset për çdo ditë qëndrimi

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. Po ashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj.

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial