Anatolia Hotel 4*

Paketa per 2 nete rezervim minimumi, jo me pak.
Paketa eshte me mengjes. 

Periudha e vlefshme per Krishtlindje

Paketa per person ne dhome dyshe:
– 2 nete, 90 euro
– 3 nete, 135 euro

Paketa per person ne dhome teke:
-2 nete, 155 euro
– 3 nete 230 euro

Pesoni i trete ne dhome i rritur 80 euro per te dy nete, 110 euro per 3 net.
Dhome familjare 2+2 femije deri ne 11.99 vjec 255 euro per te gjithe familjen per dy nete qendrim, 380 euro per tre nete qendrim.

Darka Festive tek Aqua Bar ose Victoria Hall me muzike live (pijet nuk jane te perfshira) – 55 euro per te rritur, 0 – 2.99 vjec pa pagese, 3 – 6.99 vjec 20 euro, 7 – 15.99 vjec 25 euro.

• Babycot per bebe 0-2,99 pa pagese
• Perdorim i lire i palestres, sauna, hamam (vetem per te rritur)
• Wi-Fi pa pagese
• 10% ulje ne trajtimet per fytyren dhe trupin ne ambientet SPA

———————————————————————————————————————————-

Periudha e vlefshme per Vit te Ri

Paketa per person ne dhome dyshe:
– 2 nete, 90 euro
– 3 nete, 135 euro

Paketa per person ne dhome teke:
-2 nete, 155 euro
– 3 nete 230 euro

Pesoni i trete ne dhome i rritur 80 euro per te dy nete, 110 euro per 3 net.
Dhome familjare 2+2 femije deri ne 11.99 vjec 255 euro per te gjithe familjen per dy nete qendrim, 380 euro per tre nete qendrim.

Darka Festive tek Aqua Bar Restaurant & in Victoria Hall me muzike live – 55 euro per te rritur, 0 – 2.99 vjec pa pagese, 3 – 6.99 vjec 20 euro, 7 – 15.99 vjec 25 euro.

• Babycot per bebe 0-2,99 pa pagese
• Perdorim i lire i palestres, sauna, hamam (vetem per te rritur)
• Wi-Fi pa pagese
• 10% ulje ne trajtimet per fytyren dhe trupin ne ambientet SPA

Shtesa per darke: i rrituri -11 euro
Femija 2-11.99 vjec – 8 euro

Darka GALA nuk eshte e detyrueshme. Pijet nuk jane te perfshira ne cmim dhe paguhen ne hotel. Darka GALA sherbehet ne . Muzika qe shoqeron eshte nderkombetare dhe greke

 

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial