Aroma Dryos Eco & Design Hotel 3*

Cmimet per periudhen 01/01/2017 – 30/04/2017 (pervec Pashkes 14 – 17/04/2017)

Nga e Djela ne te Enjte.

 • Dhome standarte – 72 euro / per nate me mengjes
 • Dhome superiore me vater – 88 euro/ per nate me mengjes
 • Dhome Deluxe me vater – 105 euro / per nate me mengjes
 • Suite (loft me vater dhe Jacuzzi) – 135 euro / per nate me mengjes

Nga e Premte ne te Djele.

 • Dhome standarte – 99 euro / per nate me mengjes
 • Dhome superiore me vater – 105 euro/ per nate me mengjes
 • Dhome Deluxe me vater – 122 euro / per nate me mengjes
 • Suite (loft me vater dhe Jacuzzi) – 165 euro / per nate me mengjes

 

Cmimet per Femijet:

Femijet nen 2 vjec ne baby cot jane pa pagese.
Femijet nen 6 vjec ne krevat me prinderit jane pa pagese.
Femijet 6 – 17.99 vjec paguajne 15 euro/ per nate per krevat extra.

 • Dhomat jane te gjithe te pajisura me dush Hydro – masazh.
 • Per Pashke, qendrimi eshte minimumi 4 nete
 • Vetem Dhomat Deluxe dhe Suitat mund te akomodojne person te trete.
Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial