Beograd 2, 7, 9 Mars, 3 ditë, €109 (me mengjes + darke)

Crkva
Belgrade-158840
03-Kalemegdan
beograd-kalemegdan-min

Datat e tjera te nisjeve:
2, 7, 9, 23, 31 Mars
7, 21, 29 Prill

Programi

Dita 1:
Ora 04:00, nisja nga Tirana me autobus drejt pikës kufitare të Hani i Hotit.

Pas kryrjes së formaliteteve kufitare nisemi në drejtim të Podgorices e më pas ndalojme per nje pushim te shkurter ne Moraca ku mund te vizitohet dhe Manastiri i shekullit te 13 – te. Ne vazhdim drejtohemi drejt pikës kufitare Bjelopolje që lidh Malin e Zi me Serbine. Vazhdojmë rrugën për në Beograd, ne darke. Akomodimi ne hotel.

Dita 2:
Pas mëngjesit fillojmë vizitat në katadralen e madhe të Sv. Saves, kalojmë në rrugën e famshme Skaderlie dhe drejtohemi në sheshin kryesor të qytetit. Pas kësaj do të drejtohemi:

 • në Kalanë e madhe Kalemegdan;
 • Beogradin e ri;
 • uren e re Ada mbi lumin Danub;
 • Rrugen e Shkodraneve;
 • pallatin e Presidentit apo dhe ate te Parlamentit;
 • si dhe ndertesa te tjera muzeale.

Pas kryerjes së vizitave do të drejtohemi në qendrën tregtare USCE ku do të kemi mundësi të organizojmë shoping për rreth 2 orë. Në varesi të dëshirës së grupit dhe me pagesë ekstra mund të organizohet një udhëtim në lumin SAVA dhe DANUB.

Dita 3:
Mëngjesi ne hotel dhe pastaj marrim rrugën e kthimit për në Atdhe. Nje nga dalesat gjate rruges do te behet ne Nish, qyteti i trete me i madh i Serbise dhe vendelindja e Perandorit Ilir, Kostandinit te madh. Rruga e kthimit do te jete nga Prishtina me pushime të shkurtëra kafeje..

Në cmim përfshihet

 • Udhëtimi me autobus komod vajtje – arrdhje dhe shëtitjet.
 • Akomodimi ne hotel me mengjes e darke
 • Shoqërimi me guidë në gjuhën shqipe.

Në cmim nuk përfshihet

 • Drekat në të gjitha ditët.
 • Hyrjet në muzeume, shëtitjet me anije dhe gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.

Shënim

 • Personi tek, në dhomë dyshe, paguan €120.
 • Zbritja për transport individual është €20.

Fëmijët

 • 0-2 vjec janë falas;
 • 2-12 vjec, nëse akomodohet në dhomë me 2 të rritur, përfiton €20 zbritje;
 • mbi 12 vjec paguan si i rritur;
 • nëse nuk i ka mbushur 18 vjec, dhe udhëton me njërin ose asnjërin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar.

Ju bëjmë me dije se

 • Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndërsa pagesen e plotë deri në 5 ditë para nisjes.
 • Pagesa e bëre është e pakthyeshme.
 • Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sic janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.
Udhëtime të tjera
Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial