Gjermani

*Nisja nga Tirana, cdo te merkure dhe te shtune,  prane “15 Kateshit”

*Femijet deri ne 2 vjec jane falas, mbi 2 vjec pagese e plote.

 

 ITINERARI:

KOSOVE – SHQIPERI – MALI I ZI – KROACI – SLLOVENI – AUSTRI – GJERMANI

DESTINACIONET DHE CMIMET:

UDHTIMI BËHET NË KËTO QYTETE TË GJERMANISE

QYTETET              VENDE NDALJETE                     Vajtje            Vajtje-Ardhje

MUNCHEN            ZOB    80.00 130.00
ULM                           ZOB  Bussteig 5    80.00 150.00
STUTTGART          Hbf,Hafenbahn str.    80.00 150.00
KARLSRUHE         Hbf.Sudseite  100.00 160.00
MANNHEIM              ZOB Heinrich-von-Stephan-str  100.00 160.00
FRANKFURT/M      Hbf.Sudseite  100.00 180.00
KOLN                         ZOB  100.00 180.00
DUSSLDORF            Hbf West.Worringer Str  100.00 180.00
DORTMUND           ZOB.Steinstr.39  100.00 180.00
HANNOVER              ZOB hbf  120.00 200.00
HAMBURG              ZOB  120.00 200.00


Kontakt
: +355698885656

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial