Itali

OFERTE PER MUAJIN NENTOR: TE GJITHE DESTINACIONET VETEM VAJTJE JANE 70 EURO.

 

*Nisja nga Tirana, cdo te merkure dhe te shtune ne oren 18:00

*Kthimi nga Italia, cdo te marte dhe te shtune ne mengjes.

*Femijet: deri ne 3 vjec paguajne 15 euro, ndersa 3 – 12 vjec paguajne 77% te vleres te biletes.

 

DURRES – TORINO (traget dhe autobus)

BARI 70 euro vajtje, 140 euro vajtje-arrdhje

FOGGIA 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

SAN SAVERO 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

TERMOLI 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

PESCARA 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

CIVITANOVAMARCHE 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

MACERATA 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

SAN BENEDETO 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

ANCONA 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

PESARO 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

RICCIONE 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

RIMINI 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

CEZENA 85 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

RAVENA 85 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

FORLI 85 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

IMOLA 85 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

BOLOGNA 85 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

MODENA 85 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

REGGIO EMILIA 85 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

PARMA 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

PIACENZA 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

MILANO 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

NOVARA 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

TORINO 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

 

DURRES – SAVONA (traget dhe autobus)

BARI 70 euro vajtje, 140 euro vajtje-arrdhje

AVELLINO 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

NOLA DI NAPOLI 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

CASERTA 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

ROMA 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

TERNI 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

PERUGIA 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

AREZZO 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

FIRENZE 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

PRATO 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

PISTOIA 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

LUCCA 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

VIAREGIO 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

LA SPEZIA 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

GENOVA 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

SAVONA 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

 

DURRES – BRESCIA (traget dhe autobus)

BARI 70 euro vajtje, 140 euro vajtje-arrdhje

FOGGIA 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

SAN SAVERNO 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

TERMOLI 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

PESCARA 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

CIVITANOVAMARCHE 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

MACERATA 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

SANBENEDETO 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

ANCONA 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

PESARO 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

RICCIONE 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

RIMINI 80 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

CAZENA 85 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

RAVENA 85 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

FORLI 85 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

IMOLA 85 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

BOLOGNA 85 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje

FERRARA 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

PADOVA 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

VICENZA 90 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

VERONA 100 euro vajtje, 170 euro vajtje-arrdhje

BRESCIA 100 euro vajtje, 190 euro vajtje-arrdhje

Kontakt: +355698885656

 

Durres-Torino 70 eur
Durres-Milano 70 eur
Durres-Piacenza 70 eur
Durres-Parma 70eur
Durres-Modena 70 eur
Durres-Bologna 70 eur
Durres-Rimini 70 eur
Durres-Ancona 70 eur
Durres-Pescara 70 eur
Durres-Bari 50 eur
Gjithashtu edhe linja e Durres – Savona ku perfshihen :
Durres-Rome 70 eur
Durres-Perugia 70 eur
Durres-Firenze 70 eur
Durres- Pisa 70 eur
Durres-Genova 70 eur
Durres – Savona70 eur

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial