Bistrica Hotel 3*

Cmimet per periudhen 08/01/2017 – 15/01/2017

Dhoma standarte  – 45 euro/ per person/per nate/ me mengjes – 55 euro /per person /per nate me mengjes dhe me darke
Dhoma teke – 55 euro /per nate me mengjes / 65 euro /per nate/me mengjes dhe me darke

Cmimet per periudhen 15/01/2017 – 29/01/2017

Dhoma standarte  – 37 euro/ per person/ per nate/ me mengjes – 42 euro /per person /per nate/me mengjes dhe me darke
Dhoma teke – 44 euro/per nate/ me mengjes / 50 euro/ per nate/ me mengjes dhe me darke

Cmimet per periudhen 29/01/2017 – 26/02/2017

Dhoma standarte  – 38 euro/ per person/per nate/ me mengjes – 44 euro /per person /per nate/me mengjes dhe me darke
Dhoma teke – 46 euro/per nate/ me mengjes / 52 euro/per nate/ me mengjes dhe me darke

  • Zbritja per personin e trete ne dhome standarte -20%
  • Femijet nen 5 vjec ne krevat me prinderit pa pagese.
  • Femijet 5 – 11.99 vjec kane 30% zbritje ne krevat ekstra.
  • Ne cmim perfshihet Wifi, pishine, palester, parkim.

 

  • Taksa e qyteti nuk perfshihet ne cmime dhe eshte 1.5 euro per te rritur dhe 1 euro deri ne 18 vjec.
Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial