Bruksel 3 dite, 199€

Bruksel duke filluar nga 189 €/Person.

Ne cmim perfshihet:

– Udhetimi me avion vajtje ardhje.
– Akomodimi ne Hotel per 2 nete me mengjes ne qender te qytetit.

Nese deshironi hotele te tjera, i gjeni te gjitha ketu paraprakisht: www.udheto.al. Ne momentin e rezervimit, mund te shihni disa hotele qe ju pelqejne vete juve per t’i pasur pjese te paketes individuale, ne menyre qe te mbeteni edhe me te kenaqur nga pushimet tuaja.

Per opsione me nisje nga Podgorica, Shkupi ose Prishtina, ju lutem kontaktoni me agjentet tane.

SHENIM: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Ne disa raste, edhe nese rezervoni 4 jave para, mund te mos gjejme te njejten oferte, por agjentet tane do ju asistojne per te gjetur oferten me te mire. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires. Perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat kane periudha kane kosto me te larte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara. Paketa akoma me te lira zakonisht i gjejme dhe me nisje fluturim direkt nga Podgorica.

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. Po ashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj si psh:

  1. Bilete per hyrje ne Muzeun e Makinave, mundesi per te anashkaluar rradhen – 13 €/Person
  2. Vizite ne te gjitha pikat e atraksionit ne qytet planifikuar nga 1 deri ne 2 dite – 30 €/Person
  3. Bilete per hyrje ne “Atomium” mundesi per te anashkaluar rradhen – 17 €/Person
  4.  Dite e plote vizite ne Bruges me guide – 36 €/Person

 

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial