Budapest, 4 dite, 79€

KUJDES: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires. Perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat kete periudha kane kosto me te larte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara.

Budapest, 4 dite, 79€

Datat e nisjeve dhe cmimet perkatese:

KUJDES: Cmimet me poshte jane referenciale dhe momentale. Cmimet rriten me shitjen e biletave. Nderkohe, fluturime direkte Tirane – Budapest – Tirane ka cdo te marte, te enjte dhe te shtune. Kontaktoni me agjentet tane per t’ju gjetur oferten me te pershtatshme!

————-Nisje nga Tirana————-

Nisjet per 2 nete 3 dite:
1 Mars 125 €/person
6 Mars 119 €/person
8 Mars 130 €/person
13 Mars 110 €/person
15 Mars 159 €/person
20 Mars 95 €/person
22 Mars 149 €/person
27 Mars 115 €/person
29 Mars 99 €/person
3 Prill 110 €/person
5 Prill 95 €/person
10 Prill 95 €/person
12 Prill 99 €/person
17 Prill 95 €/person
19 Prill 99 €/person
 
Nisjet per 3 nete 4 dite:
3 Mars 169 €/person
10 Mars 189 €/person
17 Mars 170 €/person
24 Mars 169 €/person
31 Mars 179 €/person
7 Prill 125 €/person
14 Prill 145 €/person
21 Prill 125 €/person
28 Prill 135 €/person

————-Nisje nga Podgorica 4 dite————-
3 Shkurt 79 €/person
10 shkurt   91€/person
17 shkurt   95€/person
24 shkurt   95€/person
3 mars       93€/person
16 mars 
    95€/person

————–Nisje nga Prishtina 4 dite————-

9       shkurt  89€/person
16     shkurt  89€/person
23     shkurt  89€/person
2        mars    89€/person
18      mars    89€/person

Per data te tjera na kontaktoni!

Ne cmim perfshihet:

– Fluturimi me avion vajtje – ardhje me nisje nga Tirana, Podgorica ose Prishtina me 10 kg cante dore.
– Akomodimi ne hotel per 3 nete ne  Triple M hotel 3* ose te ngjashem me mengjes.

Nese deshironi hotele te tjera, i gjeni te gjitha ketu paraprakisht: www.udheto.al. Ne momentin e rezervimit, mund te shihni disa hotele qe ju pelqejne vete juve per t’i pasur pjese te paketes individuale, ne menyre qe te mbeteni edhe me te kenaqur nga pushimet tuaja.

SHENIM: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni sa me shpejt, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Ne disa raste, mund te mos gjejme te njejten oferte, por agjentet tane do ju asistojne per te gjetur oferten me te mire.

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. Po ashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj (kundrejt nje kostoje ekstra).

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial