Dva Javora Hotel 3*

Cmimet per periudhen 01/01/2017 – 10/02/2017

Dhome teke – 45 euro per person/per nate me mengjes dhe me darke
Dhome dyshe – 40 euro per person/per nate me mengjes dhe me darke
Cmimet per periudhen 10/02/2017 – 19/02/2017

Dhome teke – 58 euro per person/per nate me mengjes dhe me darke
Dhome dyshe – 50 euro per person/per nate me mengjes dhe me darke

Cmimet per periudhen 19/02/2017 – 16/04/2017

Dhome teke – 45 euro per person/per nate me mengjes dhe me darke
Dhome dyshe – 40 euro per person/per nate me mengjes dhe me darke

  • Femijet nen 3 vjec jane pa pagese.
  • Femijet 3 -11.9 vjec kane zbritje 50%.
  • Femijet 3 -11.9 vjec ne dhome me nje te rritur paguajne cmim te plote.

Taksta e qyteti nuk jane te perfshira dhe jane 1 euro per person/per dite.

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial