Electra Palace Hotel 5*

Paketa per 3 nete rezervim minimumi, jo me pak.
Paketa eshte me mengjes. 

 Paketa per Krishtlindje

Paketa per person ne dhome dyshe klasike me mengjes:
– 3 nete, 252 euro
– 4 nete, 337 euro

Paketa per person ne dhome dyshe premium me mengjes:
– 3 nete, 285 euro
– 4 nete, 381 euro

Paketa per person ne dhome teke klasike me mengjes:
– 3 nete, 442 euro
– 4 nete 590 euro

Paketa per person ne dhome teke premium me mengjes:
– 3 nete, 508 euro
– 4 nete 678 euro

Shenim: Perdorim pa pagese i pishines dimerore, jakuzit, saunes dhe banjos turke.
Internet pa pagese.

Edhe femija paguan njesoj si i rrituri.
Foshnja 0-3 vjec – Falas.

Paketa per Vitin e Ri 2018

Paketa per person ne dhome dyshe klasike me mengjes:
– 3 nete, 264 euro
– 4 nete, 352 euro

Paketa per person ne dhome dyshe premium me mengjes:
– 3 nete, 297 euro
– 4 nete, 396 euro

Paketa per person ne dhome teke klasike me mengjes:
– 3 nete, 462 euro
– 4 nete 616 euro

Paketa per person ne dhome teke premium me mengjes:
– 3 nete, 528 euro
– 4 nete 704 euro

Personi i trete  me mengjes:
– 3 nete, 106 euro
– 4 nete 141 euro

Shenim: Darka GALA nuk eshte e detyrueshme, zhvillohet ne restorant “Orizontes” me muzike live dhe menu tradicionale festive. Vetem foshnjat jane pa pagese, qe jane ne karroce. Nuk ka ulje per femijet. Pijet nuk perfshihet ne cmim, paguhen ne moment.
Ne daten 1 Janar dreka bufe sherbehet ne restorant “Orizontes”.
Foshnja 0-3 vjec – Falas.

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial