Paketa individuale per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

________________________________________________
Per udhetimet me GUIDE dhe SHOQERUES klikoni KETU!
________________________________________________


Perfitoni nga Festat e Fundvitit per te vizituar disa nga qytetet me te bukura te botes.

KUJDES: Cmimet me poshte jane momentale dhe referenciale dhe rriten me shitjen e biletave. Ju sugjerojme te rezervoni sa me pare (te pakten 6 jave para nisjes) per te perfituar nga keto cmime. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten qe ju intereson. Cmimet me poshte jane per person dhe perfshijne avion + hotel 3* me mengjes (pa guide dhe shoqerues).  Taxat nuk perfshihen ne cmim. Nese deshironi hotele 4* apo 5* na kontaktoni.

KRISHTLINDJET

– Budapest, 23 Dhjetor, 4 dite 289€ (nisja nga Tirana)
– Paris, 23 Dhjetor, 4 dite, 399€ (nisja nga Tirana)
– Rome 23 Dhjetor, 4 dite, 269€ (nisja nga Tirana)
– Verona 23 Dhjetor, 4 dite, 249€ (nisja nga Tirana)
– Milano 23 Dhjetor 4 dite, 269€ (nisja nga Tirana)
– Venecia 24 Dhjetor, 3 dite, 279€ (nisja nga Tirana)
– Firence, 23 Dhjetor, 3 dite, 199 (nisja nga Tirana)
– Barcelone 23 Dhjetor, 4 dite, 520€ (nisja nga Tirana)
– Stamboll, 23 Dhjetor, 4 dite, 195€ (nisja nga Tirana)
– Cappadocia, 23 Dhjetor 4 dite, 250€ (nisja nga Tirana)
– Amsterdam, 23 Dhjetor, 4 dite, 450€ (nisja nga Tirana)
– Dubai 23 Dhjetor, 6 dite, 769€ (nisja nga Shkupi)
– Prage 23 Dhjetor 4 dite, 450€ (nisja nga Tirana)
– Viena, 23 Dhjetor, 4 dite, 350€ (nisja nga Tirana)
– Stokholm, 24 Dhjetor, 4 dite, 250€ (nisja nga Shkupi)
– Berlin, 24 Dhjetor, 3 dite, 250€ (nisja nga Prishtina)
– Punta Cana, Republika Domenicane, 20 Dhjetor 8 dite, 1550 €, All Inclusive (nisja nga Tirana)
– Kairo & Sharm El Sheikh, 20 Dhjetor, 9 dite, 950€ (nisja nga Tirana)
– Tajlande (Bangkok + Phuket), 20 Dhjetor, hotele 5*, 8 netë, €1420 (nisja nga Tirana)
– Kuba, Maldives, Jamaica, Zanzibar, Mauritus etj – kontaktoni me agjentet tane!


VITI I RI 2018

– Budapest, 30 Dhjetor, 4 dite 399€ (nisja nga Tirana)
– Paris, 30 Dhjetor, 4 dite, 399€ (nisja nga Tirana)
– Rome 30 Dhjetor, 4 dite, 350€ (nisja nga Tirana)
– Verona 30 Dhjetor, 4 dite, 220€ (nisja nga Tirana)
– Milano 30 Dhjetor 4 dite, 260€ (nisja nga Tirana)
– Venecia 30 Dhjetor, 4 dite, 359€ (nisja nga Tirana)
– Firence, 30 Dhjetor, 3 dite, 299 (nisja nga Tirana)
– Barcelone 30 Dhjetor, 4 dite, 599€ (nisja nga Tirana)
– Stamboll, 30 Dhjetor, 4 dite, 250€ (nisja nga Tirana)
– Cappadocia, 30 Dhjetor 4 dite, 299€ (nisja nga Tirana)
– Amsterdam, 30 Dhjetor, 4 dite, 699€ (nisja nga Tirana)
– Dubai 30 Dhjetor, 6 dite, 1150€ (nisja nga Tirana)
– Prage 30 Dhjetor 4 dite, 585€ (nisja nga Tirana)
– Viena, 30  Dhjetor, 4 dite, 399€ (nisja nga Tirana)
– Stokholm, 31 Dhjetor, 4 dite, 250€ (nisja nga Shkupi)
– Punta CanaSharm El SheikhTajlande, Kuba, Maldives, Jamaica, Zanzibar, Mauritus etj – kontaktoni me agjentet tane!

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial