Korfuz, 2, 7, 9 Mars, 3 Ditë €89

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 5.00 dhe udhëtimi me autobus për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Korfuz. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Kalaja e vjetër – Paleo Frourio, Kalaja e re – Neo Frourio, Sheshi venecian Spianada, Rrugicat e shtruara me kalldrëm të qytetit të Korfuzit që është pjesë e UNESCO-s, Pallati i Mbretëreshës Sisi, etj.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Udhëtimi i kthimit me Traget dhe autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë.

 Në pagesë përfshihet:

-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobuz
-Akomodimi në hotel 3* per 2 nete qendrimi
-Mëngjeset dhe darkat për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Korfuz me autobus (sipas programit)
-Guidë Shqiptare për guidën në Korfuz.

Ne pagese nuk perfshihet:
– Bileta e tragetit, 10 euro vajtje-arrdhje Igumenice – Korfuz – Igumenice
Femijet:
0-2 vjec eshte falas
2-12 vjec, nese akomodohet ne dhome me 2 te rritur, perfiton 20 euro zbritje
mbi 12 vjec paguan si i rritur
nese nuk i ka mbush 18 vjec, dhe udheton me njerin, ose asnjerin nga prinderit, i duhet patjeter prokure e noterizuar.
.
*personi “tek”, ne dhome 2-she, paguan 119 euro.
*zbritja per transport individual – 15 euro.
.
  • Per rezervim, mund te paguani 30% te shumes tani, ndersa pagesen e plote deri 5 dite para nisjes.
  • Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.
  • Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj.


Sugjerim: Nese ngeleni te kenaqur nga sherbimi i shoferit dhe i guides bakshishet per ta jane te mirepritura, por jo te detyruara!

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial