Hotel Drim 4*

Cmimet per Maj, Qershor, Shtator 2017

Dhoma dyshe me mengjes – 35 euro per person/per nate
Dhoma dyshe me mengjes dhe me darke – 42 euro per person/ per nate
Dhoma dyshe me mengjes, dreke dhe darke – 48 euro per person/ per nate

Dhoma treshe me mengjes – 31 euro per person/per nate
Dhoma treshe me mengjes dhe me darke – 37 euro per person/ per nate
Dhoma treshe me mengjes, dreke dhe darke – 43 euro per person/ per nate

Dhoma teke me mengjes – 49 euro per person/per nate
Dhoma teke me mengjes, dreke dhe darke – 58 euro per person/ per nate
Dhoma teke me mengjes, dreke dhe darke – 67 euro per person/ per nate

Femijet 0 – 5.99 vjec ne krevat me prindin ose ne baby cot – pa pagese
Femijet 6 – 11.99 vjec me krevat ekstra – 50% ulje

Cmimet per Korrik, Gusht 2017

Dhoma dyshe me mengjes – 40 euro per person/per nate
Dhoma dyshe me mengjes dhe me darke – 47 euro per person/ per nate
Dhoma dyshe me mengjes, dreke dhe darke – 54 euro per person/ per nate

Dhoma treshe me mengjes – 36 euro per person/per nate
Dhoma treshe me mengjes dhe me darke – 43 euro per person/ per nate
Dhoma treshe me mengjes, dreke dhe darke – 48 euro per person/ per nate

Dhoma teke me mengjes – 57 euro per person/per nate
Dhoma teke me mengjes, dreke dhe darke – 66 euro per person/ per nate
Dhoma teke me mengjes, dreke dhe darke – 75 euro per person/ per nate

Femijet 0 – 5.99 vjec ne krevat me prindin ose ne baby cot – pa pagese
Femijet 6 – 11.99 vjec me krevat ekstra – 50% ulje


 

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial