Hotel Gorske Oci 3* – Zhabjak

Cmimet e Hotel Gorske Oci – Zhabjak 

Dhoma standart 34 Euro/Person nata me mengjes dhe darke
Apartamenti 40 Euro/Person nata me mengjes dhe darke

Dhoma standarte teke kushton 40 euro/person me mengjes dhe darke.

 

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial