Hotel Zabljak 4* – Zhabjak

Cmimet e Hotel Zabljak – Zhabjak

*Cmimet jane vetem me mengjes. Nese akomodoheni per te pakten 3 nete qendrimi, darka eshte e perfshire, ne te kundert darka kushton 6 euro/person/nata.

Periudha 25 Dhjetor – 1 Shkurt

Akomodim ne dhome standarte 41 euro/person
Akomodim ne Suite 51 euro/person
Akomodim ne Apartament 61 euro/person

Periudha 1 Shkurt – 1 Korrik

Akomodim ne dhome standarte 31 euro/person
Akomodim ne Suite 39 euro/person
Akomodim ne Apartament 46 euro/person

Cmimet per femijet:

0-2 vjec, falas
2-10 vjec, paguajne 15 euro
11-18, paguajne 25 euro

* ne dhome standarte lejohet te akomodohen vetem 2 persona te rritur
* personi i 3-te ne suite dhe apartament paguan 25 euro

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial