Kalemi Luxury Collection

Kalemi Luxury Collection eshte departament i Kalemi Travel i specializuar per paketa ne destinacione te largeta (me siper foto nga klientet tane ne cdo skaj te botes) dhe per paketa ne hotele 5* luksoze ne Europe e me tej.

Agjentet e Kalemi Luxury Collection, sipas kerkeses tuaj, ju ofrojne sherbime 5* si:
– Konfidencialitet i plote per klientet tane
– Bileta avioni ne business class (sipas kerkeses)
– Transferte private aeroport hotel aeroport
– Transferte VIP aeroport hotel aeroport
– Suita apo dhoma Deluxe ne hotelet me luksoze kudo ne bote, eksluzivitet i Kalemi Travel
– Muaj Mjalti te pergatitura ne cdo detaj ne destinacionet me te vecanta. Disa prej tyre i gjeni KETU!

Besojani udhetimet tuaja luksoze eksperteve te Kalemi Luxury Collection!

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial