Krorez – Kakome, 3 dite, 99€

*Nisja cdo Fundjave.
Nje mundesi fantastike per te eksploruar bukurite e rivieres Shqipetare… Kroreza eshte shpallur si nje ne der plazhet me te bukura, Saranda eshte qyteti i turizmit i mbushur plot per plot me turiste nga e gjithe bota. Kakome, Ksamil jane perlat e ketijh qyteti dhe jo vetem, por ngjajne me plazhet me ekzotike ne bote. Nje udhetim qe permbush me se miri kenaqesine qe duhet te dhuroje nje fundjave.

Programi:
Dita 1
* Nisja nga Tirana ne oren 17:00
* Ndalese Clodhese Midis Lushnjes dhe fierit
* Ndalese ne afersi te Gjirokastres, per te konsumuar darken Restorant Terihat.
* Akomodimi ne HOTEL ne Sarande

Dita2
* Mengjesi ne Sarande, nisja me skaf per ne Krorez dhe Kakome
* Vizite ne Kakome.
* Ndalese ne Krorez, nje plazh pak i njohur por shume i bukur.
* Kthimi ne oren 14:30.
* Dreka ne Sarande
* Kohe e lire
* Darka ne Sarande

Dita3
* Mengjesi ne Sarande
* Vajtja ne Ksamil
* Plazh ne Ksamil
* Vizite ne Butrint
* 17:00 Nisja per Tirane
* Ndalese per kafe dhe Vizitetek Syri i Kalter
* Mberritja ne Tirane 22:30

Cmimi per kete aktivitet eshte 99 Euro.
Te perfshira ne Cmim jane:
Te perfshira ne Cmim jane:
 Transporti Vajtje – Ardhje (Furgon Sprinter)
 Fjetja ne Hotel ne Sarande
 Mengjesi i Dites se Pare dhe te Dyte
 Xhiro me Skaf/Anije ne Krorez & Kakome
 Darka ne Gjirokaster tek restorant Terihati.
Darka tek restorant Caci, Sarande
 Guida

** Per arsye deti, ose faktore te jashtem kompensimi per moszhvillimin e udhetimit me skaf/anije per Krorez – Kakome eshte 10% e cmimit.

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial