Magra Austria Hotel 4*

Cmimet deri me daten 30 dhjetor 2017 jane keto:

Dhome dyshe – 40 euro me mengjes
Dhome treshe – 60 euro me mengjes
Dhome katershe – 70 euro me mengjes
Suita 100 euro me mengjes dhe spa

Vilat perballe hotelit 80 euro vetem fjetje, mengjesi 3 euro per person
Vilat prapa hotelit 60 euro vetem fjetje, mengjesi 3 euro per person

—————————————————————————————————————————————-

Paketa per Vitin e Ri

Dhome Dyshe – 150 euro/ nata

Ne kete cmim perfshihet:
1. Akomodimi me mengjes
2. Darka e vitit te ri me Pije pa kufi dhe muzike Live
3. Kompleksi pishina (pishina, sauna me avull, sauna me kripe, saune me ngrohje, xhakuzi)

Dhoma Treshe – 190 euro/nata per tre te rritur , 170 euro/nata per dy te rritur dhe nje femije (deri 11.99).

Ne kete cmim perfshihet:
1. Akomodimi me mengjes
2. Darka e vitit te ri me Pije pa kufi dhe muzike Live
3. Kompleksi pishina (pishina, sauna me avull, sauna me kripe, saune me ngrohje, xhakuzi)

 

Dhoma katershe – 200 euro/nata 4 te rritur, 180 euro nata per dy te rritur dhe dy femije (11.99 vjec)

Ne kete cmim perfshihet:
1. Akomodimi me mengjes
2. Darka e vitit te ri me Pije pa kufi dhe muzike Live
3. Kompleksi pishina (pishina, sauna me avull, sauna me kripe, saune me ngrohje, xhakuzi)

 

 

 

—————————————————————————————————————————————

Cmimet e vlefshem nga data 2 Janar 2018 :

Dhome dyshe – 50 euro/ per nate / me mengjes dhe spa
Dhome treshe –  60 euro/ per nate /  me mengjes dhe spa
Dhome katershe –  80 euro / per nate / me mengjes dhe spa
Suita 100 euro mengjes dhe spa
Vilat perballe hotelit 100 euro fjetje dhe spa
Vilat prapa hotelit 80 euro fjetje dhe spa

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial