Milano 4 dite, 149€

KUJDES: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires. Perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat kete periudha kane kosto me te larte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara.

Cmimet me poshte jane momentale dhe referenciale. Mund te ndodhe qe keto cmime te ndryshojne per keto data, por agjentet tane mund t’ju gjejne te njejtin cmim per data te tjera. Rezervoni sa me pare, qe perfitoni keto cmime:

Me nisje nga Tirana

12 Shkurt 305 euro/person
16 Shkurt 289 euro/person
24 Shkurt 345 euro/person
5 Mars 232 euro/person
9 Mars 275 euro/person
16 Mars 215 euro/person
24 Mars 225 euro/person

Në çmim përfshihet:
– fluturimi direkt vajtje – ardhje me nga 10 kg cante dore
– akomodimi në hotel Corallo 3*  në qendër të qytetit
– mëngjeset

Me nisje nga Podgorica

17 Shkurt 235 euro/person
3 Mars 189 euro/person
10 Mars 185 euro/person
17 Mars 149 euro/person
25 Mars 159 euro/person

Në çmim përfshihet:
– fluturimi direkt vajtje – ardhje me nga 10 kg cante dore
– akomodimi në hotel Corallo 3*  në qendër të qytetit
– mëngjeset

Nese deshironi hotele te tjera, i gjeni te gjitha ketu paraprakisht: www.udheto.al. Ne momentin e rezervimit, mund te shihni disa hotele qe ju pelqejne vete juve per t’i pasur pjese te paketes individuale, ne menyre qe te mbeteni edhe me te kenaqur nga pushimet tuaja.

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. Po ashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj si psh:

– Vizite ne te gjitha atraksionet kryesore te qytetit – 30€/person
– Tur ne Liqenin e Komos dhe xhiro me varke – 87€/person
– Bileta e hyrjes dhe transferta per ne San Siro dhe Muzeun e stadiumit – 65€/person
– Bileta e hyrjen ne Muzeun e Duomo dhe hyrja ne taracen e katedrales – 20€/person
– Bileta e hyrjen ne Muzeun per te vizituar vepren “Darka e Fundit” – 25€/person

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial