Udhetimet e Marsit

Udhetimet me guide dhe shoqerues gjate muajit Mars! 


  • Udhetimet me autobus (klikoni ne programin e deshiruar per detajet)

► Festat e Marsit me mbremje festive ne Hotel Mediteran 4*, Budva-Ulqin-Kotor, 3, 7, 10 Mars, 2 dite €50
Festat e Marsit me dreke festive me muzike Live te Restorant Niagara Podgorice 4, 7, 8, 10, 11, 14 Mars €20.
► Liqeni Matka, 3, 7, 10 Mars , 2 ditë, €55
► Meteora – Kalabaka 3, 7 & 10 Mars, 2 Ditë, €55
► Dubrovnik 2, 7, 9 Mars, 3 ditë, €89
► Sofje, 2, 7, 9 Mars 3 ditë, €99
► Sarajeve – Mostar – Medjugorje, 2, 7, 9 Mars, 3 ditë, €99
► Beograd 2, 7, 9 Mars, 3 ditë, €109 (mengjes + darke)
► Selanik 2, 7, 9 Mars , 3 ditë, €89
► Korfuz 2, 7, 9 Mars, 3 ditë , Hotel 4* €89 (mengjes & darke)
► Lefkada-Preveza-Parga, 2, 7, 9 Mars, 3 ditë €99
Bregdeti Kroat (parku KRKA), nisja 8, 14, 22 Mars , 4 dite, €139
► Stamboll – Selanik – Sofje, 7, 14 Mars, 5 ditë €159
► Bukuresht, 7, 14 Mars, 5 dite, €199
► Venecia – Verona, 7 Mars, 5 dite, 249€
Napoli, Sorrento, Kapri, Amalfi, 9 Mars, 5 Ditë, €259
► Vjenë – Budapest – Beograd, 7, 14 Mars, 5 dite, €199
► Pragë, 7 Mars, 7 Ditë €239
► Paris, 7 Mars, 7 ditë, €349


  • Udhetimet me avion (klikoni ne programin e deshiruar per detajet)

Paris dhe Disneyland, 6 Mars, 5 dite, €429
► Stamboll 2, 7, 9, 16 Mars, 3 dite, 209€ 
► Stamboll 8, 22 Mars, 4 dite te plota, €259
Budapest, 10 Mars, 4 Ditë €299
► Barcelone, 11 Mars, 4 dite, €399
► Dubai dhe Abu Dhabi, 10 Mars, 6 dite, 599€
► Vjenë,
17 Mars, 4 Ditë €339
Vjene dhe Prage, 8 Mars, 6 dite, €429
► Amsterdam, 23 Mars, 4, 18 Maj, 4 dite €399
► Zyrih dhe Bazel, 16 Mars 4 Ditë €379

 

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial