Antalya 2018

✿OFERTA TURQI 375 €/Person! 7 dite✿ – TE VLEFSHME PER REZERVIME DERI ME 28 Shkurt
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
✿CMIMI per person All Inclusive per 7 dite. Avioni i perfshire ne cmim. Per data apo hotele te tjere na kontaktoni!

Klikoni ne emrin e hotelin per foto dhe detajet per seicilin prej tyre!

Nisje 22 Maj:
KEMER DREAM 4* 360
AMELIA BEACH RESORT & SPA 5* 425€
SUNCONNECT EFTALIA MARIN 5* 450€ – 2 femije deri 14.9 vjec falas. Paguajne vetem avionin.
QUATTRO BEACH SPA & RESORT 5* 480€ – 2 femije deri ne 11.9 vjec falas. Paguajne vetem avionin. 
NASHIRA HOTEL 5* 550€ – 2 femije deri ne 11.9 vjec falas. Paguajne vetem avionin.
PALOMA GRIDA RESORT & SPA 5*  590€
PALOMA FORESTA RESORT AND SPA 5* 650€
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5* 670€
 
Nisje 1 Qershor:
AMELIA BEACH RESORT & SPA 5* 425€
SUNCONNECT EFTALIA MARIN 5* 450€ – 2 femije deri 14.9 vjec falas. Paguajne vetem avionin.
QUATTRO BEACH SPA & RESORT 5* 550€ – 2 femije deri ne 11.9 vjec falas. Paguajne vetem avionin. 
NASHIRA HOTEL 5* 560€ – 2 femije deri ne 11.9 vjec falas. Paguajne vetem avionin.
PALOMA GRIDA RESORT & SPA 5*  700€
PALOMA FORESTA RESORT AND SPA 5* 650€
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5* 680€
 
Nisje 15 Qershor:
AMELIA BEACH RESORT & SPA 5* 475€
SUNCONNECT EFTALIA MARIN 5* 550€ – 2 femije deri 14.9 vjec falas. Paguajne vetem avionin.
QUATTRO BEACH SPA & RESORT 5* 550€ – 2 femije deri ne 11.9 vjec falas. Paguajne vetem avionin. 
NASHIRA HOTEL 5* 560€ – 2 femije deri ne 11.9 vjec falas. Paguajne vetem avionin.
PALOMA GRIDA RESORT & SPA 5*  700€
PALOMA FORESTA RESORT AND SPA 5* 725€
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5* 780€
 
Nisje 3 Korrik
AMELIA BEACH RESORT & SPA 5* 550€
SUNCONNECT EFTALIA MARIN 5* 550€ – 2 femije deri 14.9 vjec falas. Paguajne vetem avionin.
QUATTRO BEACH SPA & RESORT 5* 550€ – 2 femije deri ne 11.9 vjec falas. Paguajne vetem avionin. 
NASHIRA HOTEL 5* 560€ – 2 femije deri ne 11.9 vjec falas. Paguajne vetem avionin.
PALOMA FORESTA RESORT AND SPA 5* 760€
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5* 820€
 
Nisje 17 Korrik
AMELIA BEACH RESORT & SPA 5* 560€
SUNCONNECT EFTALIA MARIN 5* 550€ – 2 femije deri 14.9 vjec falas. Paguajne vetem avionin.
QUATTRO BEACH SPA & RESORT 5* 550€ – 2 femije deri ne 11.9 vjec falas. Paguajne vetem avionin. 
NASHIRA HOTEL 5* 590€ – 2 femije deri ne 11.9 vjec falas. Paguajne vetem avionin.
PALOMA GRIDA RESORT & SPA 5*  880€
PALOMA FORESTA RESORT AND SPA 5* 780€
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5* 860€
 
Nisje 1 Gusht
AMELIA BEACH RESORT & SPA 5* 565€
SUNCONNECT EFTALIA MARIN 5* 550€ – 2 femije deri 14.9 vjec falas. Paguajne vetem avionin.
QUATTRO BEACH SPA & RESORT 5* 550€ – 2 femije deri ne 11.9 vjec falas. Paguajne vetem avionin. 
NASHIRA HOTEL 5* 590€ – 2 femije deri ne 11.9 vjec falas. Paguajne vetem avionin.
PALOMA GRIDA RESORT & SPA 5*  880€
PALOMA FORESTA RESORT AND SPA 5* 780€
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5* 870€
 
Nisje 15 Gusht
AMELIA BEACH RESORT & SPA 5* 565€
SUNCONNECT EFTALIA MARIN 5* 550€ – 2 femije deri 14.9 vjec falas. Paguajne vetem avionin.
QUATTRO BEACH SPA & RESORT 5* 550€ – 2 femije deri ne 11.9 vjec falas. Paguajne vetem avionin. 
NASHIRA HOTEL 5* 590€  – 2 femije deri ne 11.9 vjec falas. Paguajne vetem avionin.
PALOMA GRIDA RESORT & SPA 5*  880€
PALOMA FORESTA RESORT AND SPA 5* 780€
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5* 870€

▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
Te perfshira :
✔Fluturimi charter Tirane-Antalya -Tirane
✔ Akomodimi ne hotel per 6 nete qendrimi
✔ Koncepti i hotelit ALL INCLUSIVE
✔ Transferta Aeroport-Hotel dhe anasjelltas ne kthim
>>Oferta e vlefshme per rezervime deri me 28 Shkurt ose me pare nese zihen dhomat me oferte!

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial