Oslo, 4 dite, 199€

KUJDES: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires. Perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat kete periudha kane kosto me te larte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara.

Cmimet me poshte jane momentale dhe referenciale. Mund te ndodhe qe keto cmime te ndryshojne per keto data, por agjentet tane mund t’ju gjejne te njejtin cmim per data te tjera. Rezervoni sa me pare, qe perfitoni keto cmime:

Oslo, 4 dite, duke filluar nga 150 €/Person.

Datat e nisjes:
15 Shkurt       295 €/person
22 Shkurt       219 €/person
1 Mars             229 €/person
8 Mars             199 €/person
15 Mars           225 €/person
19 Mars           289 €/person
30 Mars          310 €/person

Ne cmim perfshihet:
– fluturimi direkt vajtje – ardhje me nisje nga Shkupi.
– akomodimi ne hotel P-Hotel Oslo 3* per 3 nete ne qender te qytetit.
– mengjeset per te gjitha ditet e qendrimit.

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial