4 dite ne Rome, Paris, Barcelone etj (avion + hotel) 189€

Cmimet me poshte jane udhetime individuale (avion+hotel)

LEXONI DERI NE FUND LISTEN PER TE GJITHA DESTINACIONET, OSE NA KONTAKTONI PER QYTETET QE NUK JANE NE KETE LISTE!

KUJDES:  TE GJITHA CMIMET JANE MOMENTALE Kontaktoni me agjentet tane per gjetur oferten qe ju pershtatet. Oferta e dhene nga operatori eshte momentale, duhet rezervuar ne moment, pasi cmimi ndryshon. 
Per disa data cmimet mund te jene edhe me lire, ashtu si edhe per disa data te tjera cmimet rriten cdo moment si pasoje e disponibilitetin te biletave te avionit, ndaj ju keshillojme te rezervoni SOT!

Ne cmimet me poshte perfshihet:
– fluturimi direkt vajtje-ardhje
– akomodimi ne hotel 3* per 3 nete ne qender te qytetit
– mengjeset


PAKETA INDIVIDUALE ME NISJE NGA TIRANA 

Rome, 4 dite, 189 euro/person.

Datat e nisjes:
12, 15, 17, 19, 24, 26 Shkurt
3, 5, 10, 12, 17, 19, 24, 26 Mars
Per datat e tjera kontaktoni agjentet tane.

Opsionale:
– Transferta aeroport hotel vajtje – ardhje (cmimi ne baze te hotelit qe ju zgjidhni)
– Bileta e hyrjes ne Colosseum 35€/person
– Tur me guide vendase i Colosseum, Roman Forum & Ancient Rome 55€/person
– Vizite ne te gjitha atraksionet kryesore te qytetit 40€/person
– Tur me guide vendase i Muzeut te Vatikanit, Sistine Chapel & St. Peter’s 55€/person
– Tur 1 ditor per te vizituar rrenojat e Pompeii dhe Napolin 150€/person (transport + guide + dreke)


 Firenze, 4 dite, 189 euro/person

Datat e nisjes:
3, 10, 17, 24 Shkurt.
3, 10, 17, 31 Mars.
12, 19, 21 Prill
Per data te tjera kontaktoni agjentet tane. 

Opsionale:
– Transferta aeroport hotel vajtje – ardhje (cmimi ne baze te hotelit qe ju zgjidhni)
– Bileta e hyrjes te Galeria Uffizi, 30€/person
– Bileta e hyrjes te Davidi i Michelangelo, 25€/person
– Bileta e hyrjes te Palazzo Vecchio, 25€/person
– Tur ne Toskane, Siena dhe degustim i verave Chianti 70€/person (transporti, guida, dreka me ushqime tradicionale te Toskanes)
– Vizite ne te gjitha atraksionet kryesore te qytetit 35€/person


Milano, 3 dite (te plota), 178 euro/person

Datat e nisjes:
10, 13 Shkurt
26, 27,28,29,30,31 Mars
10,11,12,13,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30 Prill
1,2,3,4,5,6,7,8,11,13,15,16,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30 31 Maj
Per data te tjera kontaktoni agjentet tane!

Opsionale:
– Transferta aeroport hotel vajtje – ardhje (cmimi ne baze te hotelit qe ju zgjidhni)
– Vizite ne te gjitha atraksionet kryesore te qytetit 35€/person
– Tur ne Liqenin e Komos dhe xhir0 me varke, 100€/person
– Bileta e hyrjes dhe transferta per ne San Siro dhe Muzeun e stadiumit, 70€/person
– Bileta e hyrjen ne Muzeun e Duomo dhe hyrja ne taracen e katedrales 25€/person
– Bileta e hyrjen ne Muzeun per te vizituar vepren “Darka e Fundit” 25€/person


Venezia, 4 dite, 189 euro/person

Datat e nisjes:
27, 29 Janar.
3, 5, 8, 10, 12, 17, 19, 24, 26, Shkurt.
1, 3, 5, 6, 8, 10, 12, 13, 15, 17, 19, 20, 22, 24, 26, 27, 28, 29, 30, 31 Mars
Nisje cdo dite gjate muajit Prill
Nisje cdo dite gjate muajit Maj

Opsionale:
– Transferta aeroport hotel vajtje – ardhje (cmimi ne baze te hotelit qe ju zgjidhni)
– Xhiro me Gondola 40 min 50€/person. Ne rast se Gondola eshte private vetem per ju 150€/person
– Vizite ne te gjitha atraksionet kryesore te qytetit 35€/person
– Bileta e hyrjes ne Doge’s Palace 35€/person
– Tur me guide vendase ne Doge’s Palace & St. Mark’s Basilica 65€/person
– Xhiro me varke ne ishujt Murano, Torcello & Burano 30€/person
– Darke ne anije tradicionale Veneciane 120€/person


Stamboll 3 dite te plota, fillon nga 123 euro/person

Datat e nisjes:
15, 17, 22, 24 Shkurt
1, 3, 8, 15, 17, 22, 24 Mars

Ne cmim perfshihet:
– fluturimi direkt vajtje-arrdhje me nga 10 kg cante dore nga Tirana
– akomodimi ne Hotel 3 * ne qender
– mengjeset

Stamboll 4 dite te plota, fillon nga 138 euro/person

Datat e nisjes:
11, 13, 18, 20 Shkurt
4, 6, 11, 13, 18, 20, 27, 30 Mars

Ne cmim perfshihet:
– fluturimi direkt vajtje-arrdhje me nga 10 kg cante dore nga Tirana
– akomodimi ne Hotel 3 * ne qender
– mengjeset


PAKETA INDIVIDUALE ME NISJE NGA SHKUPI

Barcelone, 4 dite, 193 euro/person.

Datat e nisjes:
5, 12, 19, 26 Shkurt.
1, 12, 19, 27 Mars
Per data te tjera kontaktoni me agjentet tane. 

Opsionale:
– Transferta aeroport hotel vajtje – ardhje (cmimi ne baze te hotelit qe ju zgjidhni)
– Bileta e hyrjes per ne Sagrada Familia, 25€/person
– Bileta e hyrjes per ne Parkun Güell 15€/person
– Vizite ne te gjitha atraksionet kryesore te qytetit 40€/person
– Flamenco Show, 50€/person
– Bileta e hyrjes ne Stadiumin Camp Nou dhe muzeun, 35€/person
– Bileta e hyrjes ne Akuariumin e Barcelones 30€/person
– Bileta e hyrjes ne Kopshtin Zoologjik te Barcelones 30€/person
– Tur per te degustim vererash + dreke tradicionale ne Catalunya, 100€/person


Oslo, 4 dite, 193 euro/person.

Datat e nisjes:
 11, 18, 21, 31 Mars
Per data te tjera kontaktoni me agjentetet tane!

Ne cmim perfshihet:
– fluturimi direkt vajtje-arrdhje nga Shkupi
– akomodimi ne hotel 3* per 3 nete ne qender te qytetit
– mengjeset


PAKETA INDIVIDUALE ME NISJE NGA PRISHTINA

Paris, 4 dite, 189 euro/person.

Datat e nisjes:
22 Shkurt.
1, 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25, 29 Mars
8, 12, 19, 26, 29 Prill
3, 24 Maj

Opsionale:
– Transferta aeroport hotel vajtje – ardhje (cmimi ne baze te hotelit qe ju zgjidhni)
– Bilete per te gjitha hyrjet neper muzeume (Kulla Eiffel, Versailles, Louvre, Pantheon, ngjitje ne Harkun e Triumfit etj), perdorimi i transportit publik, xhiro me anije ne Sene e vlefshme per te gjitha ditet e qendrimit 130€/person
– Bileta e hyrjes ne Disneyland, 60€/person
– Moulin Rouge Show me nje shishe shampanje, 135€/person
– Moulin Rouge Show me darke, 200€/person
– Vizite ne te gjitha atraksionet kryesore te qytetit 50€/person
– Kulla Eiffel 50€/person
– Xhiro me anije ne Sene, 20€/person, shoqeruar me dreke 75€/person
– Kulla Eiffel dhe xhiro me anije ne Sene 60€/person
– Hyrja ne Muzeun e Louvre, 30€/person
– Kulla Eiffel, Muzeu i Louvre, xhiro me anije ne Sene 90€/person
– Ngjitja ne Teracen e Harkut te Triumfit, 20€/person
– Bileta e Hyrjes ne Pallatin e Versajes, 25€/person
– Bileta per ne Kullen Montparnasse per te pare Parisin nga kati 56, 20€/person
– Bileta e hyrjes per ne Sacré-Coeur, 15€/person


Berlin, 4 dite, 189 euro/person.

Datat e nisjes:
17, 20, 24, 27 Shkurt.
3, 10, 13, 17, 20, 24, 26, 27 Mars
10 Prill
1, 4, 8,15, 18, 22, 29 Maj

Ne cmim perfshihet:
– fluturimi direkt vajtje-arrdhje nga Prishtina
– akomodimi ne hotel 3* per 3 nete ne qender te qytetit
– mengjeset

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial