Pino Nature Hotel 4*

Cmimet per periudhen 08/01/2017 – 30/06/2017

  • Dhoma Elegance (2 te rritur + 1 femije) – 67 euro/per person/per nate me mengjes
  • Dhoma De Luxe (2 te rritur + 1 femije) – 72 euro/ per person/per nate me mengjes
  • Dhoma Tower (2 te rritur + 1 femije) – 80 euro/ per person/per nate me mengjes
  • Junior Suite ” Wolf”(2 te rritur + 2 femije) – 220 euro/ per dhome/per nate me mengjes

Personi i trete i rritur ne dhome ka 20% zbritje.
Femijet nen 6 vjec jane pa pagese ne dhome me prinderit.
Femijet 6 – 11.99 vjec kane 50% zbritje ne dhome me prinderit.
Shtesa per Gjysem pensioni ose Pension te plote  – 10 euro per vakt/per person

Ne cmim  perfshihet:

  • Perdorimi i qendres SPA – Pishine, Sauna, palester dhe kend lojrash per femijet

Ne cmim nuk perfshihet taksa e qytetit, 1 euro per person mbi 12 vjec/per nate.

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial