Porto Palace 5*

Paketa per 3 net rezervim minimumi, jo me pak net. Darka GALA e  Krishtlindjeve dhe e Vitit te Ri e detyrueshme, nuk perfshin pije.

Periudha e vlefshme per Krishtlindje

Paketa per person ne dhome dyshe:
– 3 nete, 164 euro me mengjes / 181 euro me mengjes dhe me darke
– 4 nete, 219 euro me mengjes / 241 euro me mengjes dhe me darke

Paketa per person ne dhome teke:
– 3 nete, 273 euro me mengjes / 295 euro me mengjes dhe me darke
– 4 nete, 364 euro me mengjes / 386 euro me mengjes dhe me darke

Pesoni i trete ne dhome 134 euro per tre nete me mengjes / 151 euro me mengjes dhe me darke

Femija e pare nga 0-11.99 vjec – Falas
Femija i dyte 1.99 – 11.99 Vjeç (me kerkese) – 73 euro per tre nete me mengjes / 89 euro me mengjes dhe me darke

Darka GALA – Menu Fikse
Cmimi per te rritur – 55 euro per qendrim me mengjes / 33 euro per qendrim me mengjes dhe me darke
Femija i pare 6-11.99- 27 euro per qendrim me mengjes / 16 euro per qendrim me mengjes dhe me darke

Perdorim i lire i palestres, sauna dhe Jacuzzi.
Parkim i garantuar, wifi falas dhe check in i vone sipas disponibilitetit.

Periudha e vlefshme per Vitin  E Ri 2018

Paketa per person ne dhome dyshe me mengjes:
– 3 nete, 180 euro me mengjes / 191 euro me mengjes dhe me darke
– 4 nete, 202 euro me mengjes / 261 euro me mengjes dhe me darke

Paketa per person ne dhome teke:
– 3 nete, 302 euro me mengjes / 319 euro me mengjes dhe me darke
– 4 nete, 404 euro me mengjes / 426 euro me mengjes dhe me darke

Pesoni i trete ne dhome 143 euro per tre nete me mengjes / 160 euro me mengjes dhe me darke

Femija e pare nga 0-11.99 vjec – Falas
Femija i dyte 5.99 – 11.99 Vjeç ( me kerkese)- 71 euro per tre nete me mengjes / 88 euro me mengjes dhe me darke

Darka GALA – Menu Fikse
Cmimi per te rritur- 60 euro per qendrim me mengjes / 44 euro per qendrim me mengjes dhe me darke
Femija i pare 6-11.99- 30 euro per qendrim me mengjes / 24 euro per qendrim me mengjes dhe me darke

Perdorim i lire i palestres, sauna dhe Jacuzzi.
Parkim i garantuar, wifi falas dhe check in i vone sipas disponibilitetit.

 

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial