Bodrum 2018

Pushime ne Bodrum
Cmimet jane per person per 7 nete all inclusive dhe te vlefshme per rezervime brenda dates 28 Shkurt, ose me pare nese shiten vendet. Per data apo hotele te tjera na kontaktoni.
Klikoni mbi emrin e hotelit per fotot, detajet, vleresimet!

Nisja 1 dhe 8 Qershor
Samara 5* 620€
 
Nisja 15 dhe 22 Qeshor
Samara 5* 770€
 
Nisja 1 dhe 8 Korrik
Samara 5* 940€
 
Nisja 15, 22 Korrik, dhe 1, 8, 15, 22 Gusht
Samara 5* 940€
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
Te perfshira :
✔Fluturimi Tirane-Bodrum -Tirane (tranzit ne Stamboll)
✔ Akomodimi ne hotel per 7 nete qendrimi
✔ Koncepti i hotelit ALL INCLUSIVE
>>Oferta e vlefshme per rezervime sa me shpejt!
Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial