The Queen Of Montenegro Hotel 4yje – Budva

 

Paketa per Shen Valentin me 2 nete qendrim , e vlefshme 11 – 15/02/2017

Perfshihet:

 • 2 nete qendrim ne dhome dyshe me pamje nga deti me mengjes dhe me darke
 • Darke romantike ne date 14 Shkurt me muzike live.
 • Perdorim i Saunes dhe palestres
 • 30% zbritje ne te gjitha tipet e masazheve dhe 10% zbritje per trajtime fytyre dhe trupi.
 • Dalje e vone nga hoteli
 • Internet pa pagese
 • Parkim
 • Hyrja ne CasinoCmimi eshte 160 euro per cift.
  Nuk jane te perfshira taksat e qytetit 1.5 euro per person /ne dite.
  Per qendrim shtese cmimi  eshte 60 euro dhoma/ per nate me mengjes dhe me darke.

 

Cmimet te vlefshme 05/11/2016 – 15/03/2017

–  Cmimi 35 euro per person ne dhome dyshe/ per nate
–  Cmimi 45 euro per person ne dhome teke/ per nate

Perfshihet:

 • Qendrimi ne dhome dyshe me pamje nga parku.
 • Mengjesi dhe darke te stilit bufe
 • Check-out vone ne sipas disponibilitetit.
 • Interneti falas.
 • Parkimi falas.
 • Hyrja ne kazinone e hotelit falas (lejohen vetem te rriturit ).

Paketa nuk perfshin taksen e qendrimit 1,50 EUR per person/nata. Personi i trete ne dhome perfiton 20% ulje. Cmimi per nje nate shtese eshte 60 EUR nata per nje dhome me mengjes dhe darke. Shtesa per dhome me pamje nga deti eshte 10 euro per nate, per dhome.

* Qendra SPA eshte jashte sherbimit!

 

 

 

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial