Krishtlindjet ne Selanik, 24 Dhjetor, 3 ditë, €89

Dita e Parë, 24 Dhjetor 2014: Nisja nga Tirana në oren 7.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Selanik. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, 25 Dhjetor 2014: Mengjesi ne hotel. Vizitë panoramike e Selanikut, vizitohen: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit.

Dita e tretë, 26 Dhjetor 2014: Mengjesi ne Hotel. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.

Me Shume Detaje: Çmimi 89 Euro për person të Rritur në Dhomë Dyshe,
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel 3 yje për 2 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

 

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial