Paketa individuale per Shen Valentin

      

Rrëmbeni personin tuaj të zemrës dhe shijoni disa ditë pushimi së bashku!

KUJDES: Cmimet me poshte jane momentale dhe referenciale dhe rriten me shitjen e biletave. Ju sugjerojme te rezervoni sa me pare (te pakten 4 jave para nisjes) per te perfituar nga keto cmime. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten qe ju intereson. Cmimet me poshte jane per person dhe perfshijne avion + hotel 3* me mengjes. 

– Budapest, 13 Shkurt, 3 dite 75€ (nisja nga Podgorica)
Paris, 12 Shkurt, 4 dite, 355€ (nisja nga Tirana)
Rome 13 Shkurt, 3 dite, 259€ (nisja nga Tirana)
Verona 12 Shkurt, 4 dite, 279€ (nisja nga Tirana)
Milano 13 Shkurt, 3 dite, 249€ (nisja nga Tirana)
Venecia 14 Shkurt, 3 dite, 279€ (nisja nga Tirana)
Firence 14 Shkurt, 3 dite, 265 (nisja nga Tirana)
Barcelone 11 Shkurt, 4 dite, 239€ (nisja nga Shkupi)
Stamboll, 12 Shkurt, 4 dite, 226€ (nisja nga Tirana)
Amsterdam, 13 Shkurt, 4 dite, 335€ (nisja nga Tirana)
Dubai 12 Shkurt, 6 dite, 699€ (nisja nga Shkupi)
Prage 14 Shkurt, 4 dite, 329€ (nisja nga Tirana)
Viena 13 Shkurt, 4 dite, 355€ (nisja nga Tirana)
Stokholm 11 Shkurt 4 dite, 220€ (nisja nga Shkupi)
Berlin 12 Shkurt, 5 dite, 369€ (nisja nga Prishtina)
Oslo 11 Shkurt, 5 dite, 395€ (nisja nga Shkupi)
Bruksel 14 Shkurt, 3 dite, 279€ (nisja nga Tirana)
Punta Cana, Republika Domenikane, 14 Shkurt, 8 dite, 1429 €, All Inclusive (nisja nga Tirana)
Kairo & Sharm El Sheikh, 11 Shkurt, 8 dite, 829€ (nisja nga Tirana)
Tajlande (Bangkok + Phuket), 13 Shkurt, hotele 5*, 8 netë, €1599 (nisja nga Prishtina)
Kuba, Maldives, Jamaica, Zanzibar, Mauritus etj – kontaktoni me agjentet tane!

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial