Dardhë, çdo të premte, 3 Ditë, €79

Datat e nisjes cdo te premte, cmimi €79/person

PROGRAMI:
 
 Dita parë: 
 • Nisja nga Tirana ne oren 17:00 nga Liceu Artistik “Jordan Misja”
 • Ndalese per kafe gjate rruges
 • Mberritja ne Dardhe dhe akomodimi ne hotel
 • Kohe e lire
 • Darka ne Hotel

Dita e dyte:

 • Mengjesi ne hotel
 • Shetitje ne Dardhe
 • Mberritja tek pista e Skive, 30 minuta larg nga Dardha
 • Ski
 • Kohe per dreke
 • Kohe e lire ne hotel
 • Darka ne hotel
 • Lojera dhe animacione

 Dita e trete:

 •  Mengjesi ne hotel
 • Shetitje ne Korce. Shkolla e pare shqipe dhe Katedralja
 • Vizite ne Drilon, Pogradec
 • Kohe per dreke
 • Mberritja ne Tirane

Cmimi per kete aktivitet eshte 79 euro/person

Te perfshira ne Cmim jane:
Transporti Tirane – Dardhe – Tirane
Akomodimi per 2 nete ne hotel ne Dardhe
2 Mengjese
2 Darka
Skite dhe pajisjet e skive
Guida

►Fëmijët nga mosha 1 – 8 vjec paguajnë 59 euro. Femijet mbi 8 vjec e paguajne paketen te plote.
 
Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial