Kolashin, cdo te Shtune, 2 dite, €55

Datat e tjera te nisjeve:
14, 17, 24 Shkurt

Dita I. Ora 07.00 nisja nga Tirana per ne Podgorice. Ndalese tek ujvara Niagara ne Podgorice. Vizite e qytetit. Ndalese ne qendren e famshme tregtare Delta City. Akomodimi ne hotel 4 yje ne Podgorice. Darka ne hotel.

Dita II. Ora 07-00 – 08-00 mengjesi. Pas mengjesit nisemi per ne Kolashin. Kohe per te bere ski deri ne ora 15.30 . Nisja per Tirane. Fundi i sherbimit tone.

Cmimi 55 Euro/Person. Perfshihet:
– Transporti vajtje-ardhje
– Akomodimi ne hotel ne Podgorice per 1 nate qendrimi
– Mengjesi dhe darka.

Cmimet e udhetimeve per femijet: 
0-2 vjec falas
mbi 2 vjec pagese e plote

Per cmimet e hoteleve pa transport klikoni ketu: Hotelet ne Kolashin

SHENIM: Ju sugjerojme qe te merrni instruktor skish te pakten 1 ore. Vetem ne kete menyre mund te mesoni sportin e bukur te skive dhe te shijoni ashtu sic duhet pistat 🙂

REZERVIMET NUK ANULLOHEN NESE NE KETO DATA NUK KA BORE DHE AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET E MOTIT.

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial